Ha szülés előtt rendszeresen edz valaki gyorsabban visszahúzódik a hasa?
Figyelt kérdés
Félek,hogy nagyon megnyúlik a hasam és nem fog visszahúzódni.
Nem attól ,hogy nem lesz kockás vagy teljesen olyan,mint 20 évesen..
Ha edzek hasizomra ,akkor szebben visszahúzódik majd?
Igaz az,hogy akinek edzett a hasizma nehezebben szül?
2018. máj. 19. 08:01
1/5 anonim válasza:
Azt nem tudom nehezebben szül e,de nem láttam még olyan nőt,aki rendszeresen edzett és kötényhasa maradt volna szülés után.De itt az ilyen Rubint Réka tipusu nőkre gondolj.
2/5 anonim válasza:
A kötényhas pont nem edzettségfüggő, mert nem az izmok elégtelensége okozza, hanem a kötőszövetek gyengesége, amin edzés nem javít. A szétnyílt hasizom se azért következik be, mert valaki nem sportol.
3/5 anonim válasza:
Edzéssel a kötőszövetet is erősíted!
4/5 anonim válasza:
A sporttal ártani nem ártassz . Viszont saját tapasztalatom : abszolút nem kellett itt erőlködnöm a pocak eltüntetésével ( világ életemben volt egy pici de nem bánom ) ,én szoptatok és kb 2nap alatt nyoma nem volt annak ,hogy szültem . Vannak akik megkérdőjelezik ,hogy enyém e a kicsi .
5/5 anonim válasza:
Úgy gondolom ,hogy ezek a dolgok főként hajlam függők.
Biztos,hogy nem àrtasz vele,de hogy hasznàl-e?!
Én azt hallottam,hogy a kisportolt test nem előnyös a szülésnél,de szerintem ez sem igaz mindenkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!