Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha szülés előtt rendszeresen...

Ha szülés előtt rendszeresen edz valaki gyorsabban visszahúzódik a hasa?

Figyelt kérdés

Félek,hogy nagyon megnyúlik a hasam és nem fog visszahúzódni.

Nem attól ,hogy nem lesz kockás vagy teljesen olyan,mint 20 évesen..

Ha edzek hasizomra ,akkor szebben visszahúzódik majd?

Igaz az,hogy akinek edzett a hasizma nehezebben szül?

2018. máj. 19. 08:01
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Azt nem tudom nehezebben szül e,de nem láttam még olyan nőt,aki rendszeresen edzett és kötényhasa maradt volna szülés után.De itt az ilyen Rubint Réka tipusu nőkre gondolj.
2018. máj. 19. 08:06
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
A kötényhas pont nem edzettségfüggő, mert nem az izmok elégtelensége okozza, hanem a kötőszövetek gyengesége, amin edzés nem javít. A szétnyílt hasizom se azért következik be, mert valaki nem sportol.
2018. máj. 19. 08:16
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
Edzéssel a kötőszövetet is erősíted!
2018. máj. 19. 08:34
 4/5 anonim ***** válasza:
70%
A sporttal ártani nem ártassz . Viszont saját tapasztalatom : abszolút nem kellett itt erőlködnöm a pocak eltüntetésével ( világ életemben volt egy pici de nem bánom ) ,én szoptatok és kb 2nap alatt nyoma nem volt annak ,hogy szültem . Vannak akik megkérdőjelezik ,hogy enyém e a kicsi .
2018. máj. 19. 08:53
 5/5 anonim ***** válasza:
30%

Úgy gondolom ,hogy ezek a dolgok főként hajlam függők.

Biztos,hogy nem àrtasz vele,de hogy hasznàl-e?!

Én azt hallottam,hogy a kisportolt test nem előnyös a szülésnél,de szerintem ez sem igaz mindenkire.

2018. máj. 19. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!