Szülés után csináltatok valamit a hasatokkal (szorítós öv, kötözés), vagy nem kell semmi és visszahúzódik magától? Kb mennyi idő alatt?
nappal úgy altattam a babát hogy a hasamra fektettem a feje a cicimnél volt én háton és mind a ketten istenit aludtunk a doki varratszedésnél azt mondta hogy az se látszik rajtam hogy terhes voltam.
szoritós övet max. 30 percet-egy órát lehet használni egy nap.. szóval óvatosan.
Én nem használtam semmi ilyet, főként azért sem, mert császáros volt a fiam, és olyankor nem javasolják.Nagyjából vissza húzódott a hasam, de sajna a bőr megnyúlt egy kicsit, és az alja lógott. Engem nagyon zavart, de a páromat nem, sőt még ő mondta, hogy nyugi evvel jár egy terhesség.
Most a hugival 35+6h vagyok, és már most sokkal nagyobb a hasam, mint a fiammal a végén.Remélem nem fog még jobban lógni majd a hasam.
Ha megtehetitek járj majd baba-mama tornára, vagy lehet venni ilyen DVD-t, úgy tudom azon is vannak olyan gyakorlatok amik ezen segíthetnek.
Első szülés után pikk-pakk lement a hasam, a második után viszont elég lassan. Nem használtam semmit, de lehet kellett volna...
Végül is mindegy, most 7 hós a kicsi, nem mondom, hogy teljesen lapos a hasam, de egész jó már, visszatettem a piercingem is, mert vállalható (strandon mondjuk :))
Császáros voltam, 6 hétig gumis haskötőm volt, orvos javaslatára. Nekem semmi nem látszik, nem nyúlt meg a hasamon a bőr olyan mint előtte volt.Lapos és feszes.
3 hónapos a babám
Kedves 16.18! Küldök neked privátba képet ha akarod! Miért olyan elképzelhetetlen, mert neked nem az? Nekem sok mindenben szerencsém van ami másoknak elképzelhetetlen, például az is, hogy a kislányom eszik , alszik nincs egy hangja sem.
Ez van! Szerinted miért írnám? De komolyan bármikor küldök neked képet és megnézheted!
Miért vonod kétségbe a szavahihetőségemet?
Elnézést azt hittem itt a kérdésre kell válaszolni. Az nem volt kiírva,hogy aki meg van elégedve magával ne válaszoljon! Gondoltam abból erőt merít a kérdező, hogy visszaállhat a has eredeti formájára, hogy vannak akiknek sikerült!
Ez volt a kérdés:"Szülés után csináltatok valamit a hasatokkal (szorítós öv, kötözés), vagy nem kell semmi és visszahúzódik magától? Kb mennyi idő alatt?"
Ami nem a te kérdésed!
Mellesleg itt azért nem látsz lapos hasú nőket mert senki nem csatol fotót a kommentjéhez, ez ilyen egyszerű!
Ha a kérdezőt a kommentemmel megbántottam (ami nem valószínű) akkor elnézést kérek!
Te meg fékezd az irigységed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!