Szülés után csináltatok valamit a hasatokkal (szorítós öv, kötözés), vagy nem kell semmi és visszahúzódik magától? Kb mennyi idő alatt?
"Amugy tiszta vicces,hogy ide sokan a felgyulemlett feszultseget jarnak levezetni..tobb kerdesnel is olvastam..komolyan szorakoztato:"
Ezt pont te írod? Ha a kérdésre válaszoltál volna és nem az én lapos hasammal foglalkoztál volna nem lett volna itt semmi feszültség! De azt már nem tudtad kihagyni!Olvass csak vissza és nézd meg!
Bort iszol és vizet prédikálsz!
Császáros voltam, 6 hétig gumis haskötőm volt, orvos javaslatára. Nekem semmi nem látszik, nem nyúlt meg a hasamon a bőr olyan mint előtte volt.Lapos és feszes.
3 hónapos a babám
Ezt én írtam! Nem hiszem, hogy bárkit bántottam volna vele!
És rögtön utána Te jöttél ezzel:
Azert en kivancsi lennek,hogy hol van ez a sok lapos es feszes hasu anyuka akik ide forumoznak(en speciel nem nagyon latok ilyet)..Lanyok,most komolyon..biologiailag lehetetlen,hogy 2-3honappal a szules utan olyan legyen a has,mintha mi sem tortent volna!!!
"nem csipem az ilyen onfenyezos bezzeg anyukat,akik mar"a korhazbol ugy mennek haza,mintha mi sem tortent volna"Hagyjuk mar...nem is lenne normalis jelenseg!"
Hát én lennék az önfényezős, bezzeg, nem normális anyuka!
Ez pedig te vagy és örülök, hogy más is írt és úgy látszik én sem vagyok ufó!
Kedves 60%-os! Itt mindenki tudja kivel veszekszik- VELED! Te nem tudod kivel kötekedsz mert te mindenkivel aki azt írja lement a hasa! Szerintem ezt a felesleges negatív energiád fordítsd a hasad feszesítésére és akkor talán el tudod viselni a azokat a nőket akik szerencsések vagy kitartóak és URAMISTEN még büszkék is az eredményre!
Felháborító, hogy te le is írod , hogy vitát szítottál és jössz ezzel, hogy milyen emberek vannak! Te!!
Nem irigylem sem a családod , sem a környezeted! Irigy vagy és mérhetetlenül rosszindulatú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!