Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után csináltatok...

Szülés után csináltatok valamit a hasatokkal (szorítós öv, kötözés), vagy nem kell semmi és visszahúzódik magától? Kb mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 13:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
70%

17.15! Nehogy küldj neki fotót, bármikor visszaélhet vele! Küldesz névvel egy hiányos öltözékű képet? Én nem tenném, ha nem hiszi hát nem hiszi!

Nekem is lement a hasam , igaz nekem 5 hónapos a gyerekem és én nem tudtam szoptatni ezért a vacsorát kihagytam!

Haskötőt én is használtam 6 hétig, nem lóg és nem csíkos a hasam pedig 20 kilót híztam és 39 éves vagyok! (első gyerek) Ahogy már itt írta valaki ez genetika!

Na ehhez mit szólsz?

2010. aug. 4. 17:25
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell kiakadni,semmi bantot nem irtam,mindossze annyit,hogy en sajat tapasztalat alapjan nem latok erre peldat..De nem kell nekem elkuldeni,tedd fel ide,hiszen nyilvan azert irtad,mert buszkeis vagy ra,lassa mindenki,foleg a kerdezo..meritsen ebbol erot,hogy neki is lehet ilyen!!HAJRA!
2010. aug. 4. 17:41
 13/25 anonim ***** válasza:
78%

Ha lehet te ne úgy írj mintha te lennél a kérdező!Ő pont arra volt kíváncsi amire én válaszoltam, te miért idegesíted magad fel ennyire?

Azt hiszem kettőnk közül én voltam aki válaszolt és te? Volt egy Offod, úgyhogy ne gyere itt nekem azzal, hogy mi bántja a kérdezőt és mi nem, mert nem őt bántja hanem téged és te pont nem vele foglalkozol!

Nyeld már vissza az epét!! És próbálj meg válaszolni ha már ide kattintottál! A kérdező pont ezt várja: VÁLASZOKAT!

2010. aug. 4. 18:12
 14/25 anonim ***** válasza:
88%
Ja még annyit, hogy én azért írtam mert ezt kérdezték de ha már itt tartunk miért ne lehetnék büszke? Miért baj az?
2010. aug. 4. 18:14
 15/25 anonim ***** válasza:
13%
En meg mindig nem vagyok ideges..Akkor sajnalattal konstatalom,hogy nincs kep kedves lapos es feszes hasu anyuka!Tovabbi szep napot!
2010. aug. 4. 18:24
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Mellesleg meg,hogy a kerdesre is valaszoljak..sokmindentol fugg,hogy mikor,de biztos,hogy le fog menni.A haskotok segitenek abban,hogy megtartsak a hasad kozvetlenul a szules utani idoben..hiszen viszonylag hosszu ideig a hasizmoknak,hasfalnak nagyobb"terhet"kellett cipelnie,mint amit megszokott..tehat alkalmazkodik,vagyis megnyulik,kitagul...ezeknek kell ido,hogy visszaaljanak...hivatalosan fel ev,DE ez alkatilag valtozo es mozgassal etrenddel alakithato...lapos hamarabb lehetsz,mint feszes..azert"dolgozni"kell...Elnezest,hogy kisebb vitat szitottam,de nem csipem az ilyen onfenyezos bezzeg anyukat,akik mar"a korhazbol ugy mennek haza,mintha mi sem tortent volna"Hagyjuk mar...nem is lenne normalis jelenseg!
2010. aug. 4. 18:32
 17/25 anonim ***** válasza:
58%

Én vagy a 15.03-mas az önfényező anyuka?

"Császáros voltam, 6 hétig gumis haskötőm volt, orvos javaslatára. Nekem semmi nem látszik, nem nyúlt meg a hasamon a bőr olyan mint előtte volt.Lapos és feszes.

3 hónapos a babám"

Ebben a válaszban hol van az önfényezés? Tudod mi a nem normális? Te ahogy írogatsz és a tudálékos utolsó kommneted! :-))))))))))))Milyen savanyú a szőllő, mi? .-)))))))

Végre a 3 levél után eszedbe jutott, hogy a kérdező is a világon van! :-))

Képet akarsz? Na ez is elég beteges! :-)))

Most sajnos nem nyertél, menj fel egy randivonalra, bár ahogy durrogsz ezen a lapos hason, ott te biztos nem kelnél el mert te vagy a "normális" akinek lógicsál a hasacskája és felrobban azon, hogy vannak akiknek nem! :-))

Hagyjuk már..:-))))))))))

2010. aug. 4. 19:16
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

Mar ne is haragudj,de te jottel ezzel a kep dologgal,nekem meg sem fordult a fejemben...De ugy latszik valamiert megsem mered feltenni!?

Amugy tiszta vicces,hogy ide sokan a felgyulemlett feszultseget jarnak levezetni..tobb kerdesnel is olvastam..komolyan szorakoztato:)

Ha a valo vilagban talalkoznank valoszinu soha nem kerulne sor ilyen beszelgetesre"has ugyben"..

De bocsanat,hogy a vilagon vagyok,van velemenyem es hangot adok...Uristen:)

2010. aug. 4. 19:33
 19/25 anonim ***** válasza:
89%

Férfiként szólhatok? Hölgyeim mire jó ez a vita?

Én le tudom írni, hogy nálunk hogy volt, a feleségem fél éve szült és én nagyon büszke vagyok rá!

Amikor kijött a kórházból nem volt lapos a hasa de mivel ő sem tudott szoptatni elkezdett fogyókúrázni, megjegyzem hihetetlen nagy kitartása van és az első hónapra lement 7 kiló, a másodikon pedig 6 a harmadikon még 3! Csak reggeli és 12 kor ebéd utána semmi! Ezt csinálta 3 hónapig! Nem miattam,nekem tetszett úgyis, hogy volt rajta pár kiló, engem nem zavart, sőt:-) de őt igen és megcsinálta! Nekem nagyobb hasam van mint neki:-)és még feszes is, akármennyire hihetetlen! Ehhez nagyon nagy önuralom kell! Semmi süti, semmi fehér kenyér, semmi ami finom 3 hónapig!!Bár ő szerinte még van rajta 2 kiló de ezt én cáfolom és ha megengedné fotót is tennék fel róla mert gyönyörű!

Azok a hölgyek pedig akik ugyanezt megcsinálják joggal lehetnek büszkék, miért ne tennék!

Mindenki dicséri és a strandon meg is nézik, nem tudom elmondani mennyire dagad ilyenkor a mellem! :-))

Van ilyen és ez is normális!

2010. aug. 4. 19:36
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Én jöttem a kép dologgal nem ő! És azt nem is írtam, hogy ide teszek fel, azt írtam privátba küldök neked! Ha kéred küldök is! Csak szólj!
2010. aug. 4. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!