Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után is marad a gyomors...

Szülés után is marad a gyomorsav? Vagy mikor múlik el?

Figyelt kérdés
36 hetes vagyok, és esténként nem tudok aludni a savamtól, hiába iszom a tejet ezerrel.
2011. okt. 18. 22:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem mindig elmúlt rögtön szülések után.

Kitartás, és szép szülést!

2011. okt. 18. 22:12
 2/8 anonim ***** válasza:

szia

tej helyett próbálj meg rágcsálni pár ropit, vagy natúr pattogatott kukoricát (nem mikrós)

-szülés után nekem rögtön elmúlt, már első éjszaka szuperül aludtam, a kórházban.

Könnyű és gyors szülést!

2011. okt. 18. 22:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Én 2x szültem,mindkét alkalommal olyan savam volt,hogy még a szülőágyon is vesetálat kértem,mert hánytam...ám amint megszültem,és 2 órával később már a kórteremben voltam,nyakló nélkül vedeltem a narancs,alma,vegyes gyümölcs levet mindenféle sav-probléma nélkül.Egyszóval pikk-pakk elmúlt szülés után.
2011. okt. 18. 22:34
 4/8 anonim ***** válasza:

El fog múlni ne aggódj!

Nekem rengeteg savam volt, a Rennit mint a cukrot úgy ettem, de így is volt, hogy reggelre annyi savam volt, hogy kihánytam!!! :/ Enni is alig tudtam, kemény 9 kiló jött fel rám terhesség alatt, és ebből 5 kiló volt a gyerek meg méhlepény+ magzatvíz, a többi víz!

Mikor megszültem 2 pofára zabáltam, még a szobatársaim ebédjét is, amit nem szerettek!Szerintem hülyének néztek, de szinte végig koplaltam a 9 hónapot.Elején a szokásos rosszullét miatt, aztán meg a sav...

Kitartást!

Könnyű szülést és sok egészséget! :)

2011. okt. 18. 22:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató válaszokat, mindenkinek küldtem zöld kezet, jó babázást :)
2011. okt. 18. 22:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem soha életemben nem volt savam, csak a szülés előtti egy hónapban. Elmúlt hálistennek, rögtön a szülés után :)
2011. okt. 18. 23:48
 7/8 anonim ***** válasza:

egyből elmúlik, mert már nem nyomja a baba a gyomrod.

szerintem is enni jobb ilyenkor mint tejet inni.

2011. okt. 19. 09:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is szülés után azonnal elmúlt :-)
2011. okt. 19. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!