Szülés után kb. mikorra és egyáltalán visszahúzódik a has?
Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 10:00
1/5 anonim válasza:
1 év múlva nyerhető vissza a szülés előtti alak
2/5 anonim válasza:
Nekem nem volt túl nagy hasam a terhesség alatt sem, és utána szinte azonnal vissza is húzódott. 1-2 hét múlva jobban néztem ki, mint bármikor, mert sokat fogytam a terhesség előtti súlyomhoz képest. Az orvosom már a kórházban azt mondta, hogy meg sem látszik rajtam, hogy most szültem! :)
3/5 anonim válasza:
igen, visszahúzódik :)
kb ugyanannyi idő alatt áll helyre az 'eredeti állapot', mint a terhesség, vagyis 9 hónap.
de persze ez függ attól is, hogy mennyire jó a sejtregenerációd.
a hasleszorítót nem ajánlom, bár van, aki arra esküszik, de szerintem várd ki, míg a természet 'elvégzi a dolgát'
4/5 anonim válasza:
Szerintem leginkább alkatfüggő. pl a férjem családjában minden nő valahogy elfolyt, hiába voltak előtte nagyon is csinosak csinosak, és próbáltak utána küzdeni az alakjukért, a szöveteik tottyosabbak lettek. Az évek múlásával meg a többségük feladta a harcot és elbálnásodott. Az én családomban szerencsésebb gének vannak, az égvilágon mindennemű erőfeszítés nélkül teljesen magától állt vissza szülés után mindenki. Illetve én most kivétel vagyok, mert ugyan az első babám után 2-3 héttel újra a régi voltam, a második várandósságom alatt szétnyílt a hasizmom és emiatt sajna nem lett meg a régi alakom, a hasfalam nem tart rendesen és pocakos maradtam emiatt egy kicsit. és hasizomtornázni sem tudok a sérülés miatt hogy kicsit javíthatnám... :( Egyébként mindenem a régi, a súlyom az alakom minden egyéb tekintetben.
5/5 frászkarikaborsó válasza:
Alkatfüggő, és az 1 év nem igaz. Én úgy jöttem ki a kórházból hogy mindenki csodálkozott aki látott hogy jé, te tényleg most szültél? Azért akkor persze még nem ment vissza teljesen, de attól még senki nem mondta volna meg hogy pár napja szültem. Most már 3 hónapos a fiam, már egyáltalán nem látszik, szóval most már teljesen visszament.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!