17 éves vagyok,5hónapig rendszeresen megjött a havim, majd utána derült ki, hogy babám lesz. (? )
Hogy milyen lesz a párod,azt nem tudhatja senki,még te sem.Mivel fiatal vagy,készülj fel,hogy lehet te fogod egyedül felnevelni a babát,bár ismerek kivételt,és kivánom nektek,hogy együtt maradjatok,és boldogok legyetek.
Első:Azért mert 17 éves,nem kell leszólni,pláne én tudok nem egy hasonló esetet,de szerintem te is szoktál olvasni hasonlót.Ha a kérdezőnek nagyobb a testalkata simán meglehet nem tűnt fel,hogy nő a hasa,a baba mozgást pedig lehet bélmozgással tévesztette össze,de a lényegen már úgysem változtat.
Ezt komolyan mondod? Az írásodból egy teljesen normális, rendezett családban élő 17 évesnek képzellek el. Hogyhogy nem vetted észre?
Neekem van egy kolléganőm, ő 16 évesen lett terhes véletlenül, és egyszer mesélt róla, hogy ő pontosan tudta az első hónaptól, hogy terhes, de valahogy úgy gondolta, ha nem foglalkozik a dologgal, akkor nincs..
Azt nem lehet megmondani, hogy milyen apa lesz a párod. Mivel nem tervezett gyerek lesz a kisbabátok, biztosan nehéz lesz feldolgozni a párodnak is hogy így alakult.
Bélmozgással összetéveszteni??ez most komoly??
Kedves valaki aki ezt írta még biztos nem volt terhes!!!
kac kac
Nem kell bántani a kedves kérdezőt.
Sokan nem ismerik fel a terhességet. Van, aki későn veszi észre, van aki pedig álterhes. Mindkettő létező dolog, sőt több gyermekes anyukák is átélik ezt.
Aki álterhes az produkálja a tüneteket, még a hasa is nő! Sok várandós tudja, hogy terhes, de letagadja maga előtt, s a baba is érzi ezt, ezért "meghúzza" magát odabent!
A párod valószínű nem készült fel arra, hogy hirtelen apa lesz. Nyugi, amint meglátja a gyermekét, el sem akarja majd engedi, s büszke is lesz rá!
Nem tudom elhinni, hogy nem vettél észre semmit. Azért egy terhesség komoly tünetekkel jár, inkább nem akartál vele foglalkozni. Azért amikor egy baba megrúgja a pocid, azt nem lehet összetéveszteni mással. Aki volt már várandós tudja, hogy miről beszélek.
Szerintem is úgy készülj lelkileg, hogy Te fogod a babát nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!