17 éves vagyok,5hónapig rendszeresen megjött a havim, majd utána derült ki, hogy babám lesz. (? )
Tök igaza van a 13:21-es válaszolónak, első babánál kb 20. hét körül kezded érezni, hogy mintha valami lenne, de azt is úgy, hogy azt figyeled. Komolyan, ha azt mondta volna a kérdező, hogy hascsikarással bement és megszült, akkor kéne így írogatni neki.
Kérdező, szerintem nagyon szerencsés vagy, hogy melletted áll a családod, reméljük az apuka is helyt áll majd..igazából itt a kérdés a ti kapcsolatot "milyensége", mert egy nem működő kapcsolatot egy gyerek sem ment meg, de ahogy leírtad, te akkor sem maradsz egyedül :) Sok szerencsét nektek!
Szia Kérdező!
Sok erőt és kitartást kívánok, remélem minden jól fog alakulni veled!
A kommentjeid alapján sokkal jobb fejnek és érettebbnek tűnsz, mint sok idősebb :))
Már 33 hetes vagy, nemsokára veled lesz a picid, és ne szégyelld a helyzeted, inkább örülj neki, hogy ilyen szerető és megértő család vesz körül.
Csak manapság "divat" minél későbbre halasztani a gyerekvállalást, ha te elég erősnek érzed magad hozzá, és támogatnak is, akkor nem lehet gond, biztos lesznek nehezebb időszakok, de a kicsikéd és te mindig ott lesztek egymásnak.
Csak ügyesen továbbra is, és ne foglalkozz a bunkó oltogatókkal!
23h kismama
utolsó vagyok (23h)
Ne lepődj meg azon, hogy a párod meg van kavarodva... Mi terveztük a babát, a férjemnek mégis hosszú hetekbe tellett "bedolgozni" hogy akkor mostantól 3an... Pedig ő egy 10essel idősebb a párodnál...
Nem akarlak az álommesével etetni, hogy akkor mostantól örök boldogságban együtt az idők végezetéig, (bár ezt kívánom nektek), lehet, hogy 20 évesen még nem fogja tudni úgy reagálni a helyzeteket ahogy "kell", de ez biztos hogy jó próbája lesz a kapcsolatotoknak. Nem tudom, hogy mióta vagytok együtt, milyen őszinte és kiegyensúlyozott a kapcsolat, de ha ő is ilyen felnőttként áll a dolgokhoz, akkor bizti meg tudjátok beszélni a gondokat.
Csak sose bántsátok egymást, ha nem megy együtt, a cívódást nehogy a kicsi bánja!
jól esnek a szavaitok, tényleg köszönöm nagyon aranyosak vagytok:)
minden kismamának még itt egészséget és sok boldogságot:)
egyébként a párommal 3éve együtt vagyunk jóban rosszban... és nagyon remélem, hogy ha nemis rögtön de hozzászokik majd a picihez:) képet igérem teszek fel majd:) mégegyszer köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!