Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A Szent Imrében miért közös...

A Szent Imrében miért közös (6 ágyas) a vajúdószoba? Ez máshol is így van? Ez borzasztó.

Figyelt kérdés
2018. nov. 9. 14:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%
Állítólag nálunk is ilyen (Baja) de én olyanba vajudtam és szültem, ahol egy ágy volt szóval sztem egy nő vajudhat benne egyszerre. És szomszédban is szült egy nő. Szerintem, remélem, egyre ritkább. Igyis nagyon nehéz.. Nem kell hozzá társaság
2018. nov. 9. 17:48
 12/15 anonim ***** válasza:
77%

Jesszus, ilyen tényleg van?

Az sem egy nyugati kórház, ahol dogozom, de azért nem egy szobában vajúdnak a nők.

Hogy kell ezt elképzelni? Mikor kerül át valaki a szülőszobába? Már csak a kitolási szakban? vagy x centire tágult méhszájnál, vagy mi?

Amúgy meg lehet reklamálni az országunk vezéreinél. Talán nem stadionokba kellene ölni a rengeteg pénzt...

2018. nov. 9. 18:19
 13/15 anonim ***** válasza:
61%
Ezt úgy kell elképzelni, hogy van egy kórházban x számú szülőszoba. Én a székesfehérváriról tudok nyilatkozni,mert azt ismerem. Ott 4 szülőszoba van, mindegyik egy ágyas, és van egy vajúdó, azt nem tudom hány ágyas,mert ott nem voltam. Nálunk ha van szabad szülőszoba, akkor nem kerül a kismama a vajúdóba, hanem egyenesen viszik a szülőszobára. Ritkaság,mikor egyszerre 4-nél több kismama szül egyszerre, szóval általában nem kerülnek ide.
2018. nov. 9. 18:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Jahn Ferenc korhazba szultem,nem kozos a vajudo.Egyedul voltam a baratnom volt velem.
2018. nov. 12. 08:35
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
ÉN a Szent Imrében szültem 3x, addig voltam a vajúdóban, mig az NST-t csinálták, meg külön vizsgálóban kihívtak a beöntés miatt, utána wc és irány a szülőszoba.... A vajúdás lényegi része és a szülés a különágya szülőszobában volt min a háromszor.
2018. nov. 14. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!