3. Császár tényleg annyira borzasztó, mint sokan mondják?
Nekem tényleg a harmadik volt a legrosszabb. Nem maga a műtét, mert nem volt semmi komplikáció, csak a felépülés utána. A kórházban töltött napok borzalmasak voltak. Valószínűleg az volt az oka, hogy telt ház volt és nem a csecsemős szinten voltam, úgy hozták fel a babát, nem nekem kellett érte mászkálnom és még látogatási tilalom is volt, tehát ezért sem kellett felkelnem és kimászkálnom. Szóval azt tudom tanácsolni, hogy sokat mozogj az első napokban.
Második válaszoló, az utolsó mondatot meg valószínűleg úgy gondolta a kérdező, hogy a gyerekei miatt nem szeretné, hogy baja legyen, mert szeretné őket felnevelni.
Szia! 3 császárom volt, az utolsó semmivel sem volt rosszabb, mint az előzőek, annyival volt könnyebb, hogy pontosan tudtam, mikor mi fog történni. Van ismerősöm, aki a negyediket is vállalta, minden rendben volt.
Ne görcsölj rá feleslegesen, ne figyelj másokra. Egyesek visszatarthatatlan késztetést éreznek, hogy elmeséljék a velük vagy ismerőseikkel történt kellemetlenségeket, és nem törődnek azzal, hogy másra ez milyen hatásal van. Ez nem csak a kismamákra, hanem az egyéb egészségügyi beavatkozásra várókra is vonatkozik.
Minden jót Nektek!
Szerintem csak hiedelem. Nekem januárban volt a 3. császárom. Ugyan olyan volt a felépülés de lehet, hogy gyorsabb. Az előző két császár milyen volt?
De azt is vedd figyelembe, hogy minden terhesség más. Engem 3 nap után kiengedtek de mentem is volna mert otthon várt a két nagyobbik.
Első: 2 év lesz a második és harmadik műtétem között :)
Masodik: Pontosan úgy értettem, ahogyan a harmadik válaszoló írta. Eszembe nem jutna soha a gyerekeimet hibáztatni olyanért, ami velem történik az én döntéseim alapján.
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat, ment a zöld kezecske. Nagyon jó volt olvasni, hogy van akinek már a negyedik jön :) Erőt, egészséget és sok boldogságot kívánok nektek a picikkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!