Az orvosom azt forszírozza, hogy meg kellene próbálnom megszülni simán az ikreket. Mit tegyek, ha én meg nem szeretném?
Szia! 34 hetes ikres kismama vagyok, medence végű fekvésben lévő ikrekkel. Az én dokim azt mondta, hogy csak akkor mennénk bele hüvelyi szülésbe, ha mindkét baba koponya végű lenne. Erre ugye egyre kisebb az esély. Még azt is hozzátette, hogy egy természetes ikerszülés szakmailag is hatalmas kihívás, pedig nem most kezdte a pályafutását.
Egyébként megértem az aggodalmad, én sem szeretnék kockáztatni, biztonságban szeretném tudni a babáimat, a császár pedig erre a legjobb opció a mi esetünkben. Szerintem.
Szorítok, hogy minden rendben legyen.
20-as: az mind szép és jó, hogy tudja mit akar és ezt meg is beszéli az orvosával, nade azért mégis csak az orvos a szakember! Hiába az utánaolvasás, a gyakoris “tapasztalatok” stb. az orvos kompetenciája dönteni ilyen kérdésekben. Ezért övé a felelősség is. Ugye más egészségügyi esetben sem úgy megy a dolog, hogy besétálok a kórházba, hogy na műtsenek meg, mert én úgy gondolom hogy...
Nem is értem mit kárognak itt egyesek, hogy veszélyezteti a babákat meg kockázatos. Hát azért orvosilag csak meg tudja ítélni és nem a saját szórakoztatására kínozza az ikres kismamákat🙄😒
23# orvosi kompetencia, na ne röhögtess :)
Èn erről beszèlek:
Sajnos 100 orvosból 5-nek van ehhez kompetenciàja. A többi leszarja, csak neki elèg legyen a 20 perc kitolàsnàl ott lenni a szàmla nèlküli 200.000 ft-èrt. Persze lehet próbàlkozni, hàtha kifogod az 5-öt a 100-ból hajrà. De mindenkinek egy teste, egy lelke van, ès 1-5 gyereke. Nagyon nem mindegy, milyen trauma èr, hogyan szakad kàrosodik a test, ne adja èg a baba... De hàt ettől szèp a vilàg. Mindenki a maga èletènek kovàcsa.
Szia!
Szóval mit tegyél? Ha nem szeretnéd a hüvelyit akkor válaszd a császárt! Ikreknel ez alap szerintem!!!!! Ha ikrekkel lennék terhes akkor én se engedném a simat!
Válts orvost ha ezt nem érti meg. Sok erőt és boldogságot a kicsikhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!