Az orvosom azt forszírozza, hogy meg kellene próbálnom megszülni simán az ikreket. Mit tegyek, ha én meg nem szeretném?
azt forszírozza mert Magyarországon nem császároznak csak azért, mert valaki azt szeretné.
Fizess neki több pénzt vagy válassz egy magánklinikát, gondolom ott nem szólnak bele.
Miért nem?
Ha semmi nem indokolja a császárt, akkor lehet orvost kell váltanod,aki pénzért vállalja..
Van ilyen
De hivatslosan a császár nem választható
Mit tegyél? Fogadd el, hogy nő vagy, a nők pedig szülnek. Ha úgy van, akkor ikreket és természetesen.
Egy babának és anyának is sokkal jobbat tesz a természetes szülés, mint a császármetszés. Császármetszést indokolt esetben alkalmaznak Magyarországon, nem véletlenül.
Fizethetsz is érte, persze, biztos van, aki megcsinálja, de én magam császárral szültem. Sürgősségi császár volt, én nem tudtam természetesen megszülni a fiamat, de bárcsak megtudtam volna. Elképesztően fájdalmas volt.
Amúgy a nagymamám anyukámékat, akik ikrek úgy szülte meg természetesen, hogy farosak voltak. Szerinted ő mit érzett? Mégis kibírta. Tisztelem is érte tényleg!
Először is azt tudod tenni, hogy megérted, a császár nem az anyukák kívánságára van. Ha gond lesz, meg fog császározni.
Komolyan, mi bajod lesz, ha megpróbálod??
Az orvosod minden tiszteletet megérdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!