Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az orvosom azt forszírozza,...

Az orvosom azt forszírozza, hogy meg kellene próbálnom megszülni simán az ikreket. Mit tegyek, ha én meg nem szeretném?

Figyelt kérdés

2018. okt. 24. 18:05
1 2 3
 11/27 babyboom567 ***** válasza:
88%

Én a helyedben keresnék másik orvost,de nem mernék kockáztatni.Inkább szenvedném végig a császáros heg gyógyulást,meg felépülést x hétig, mint egy vagy 2 oxigényhiányos, vagy halott baba.

Nekem nem volt orvosom(szülésznőt fogadtunk csak),viszont volt ügyeletes orvos,és ő mondta,ha nem tágulok"sajnos" császár lesz(nem lett,sőt orvos csak varrni jött be),én meg mondtam,hogy nem érdekel,csak a gyereknek semmi baja ne legyen.

2018. okt. 24. 19:59
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha a babák nem fognak befordulni, akkor valószínűleg szinte száz százalék, hogy császározni fog. De ha befordulnak, akkor indokolatlan lenne.
2018. okt. 24. 20:01
 13/27 anonim ***** válasza:
88%
Tuti nem hagynám forgatni őket. Keress másik dokit.
2018. okt. 24. 20:06
 14/27 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező, ugye azzal tisztában vagy, hogy sok ikerszülésnél előfordul az, hogy az első baba megszületik hüvelyi úton, de a második rosszul fordul, vagy más gond lesz és császár a vége? Az aztán a dupla "öröm", mondhatom...

Biztosan nem kockáztatnék, inkább váltanék orvost. Nekem többet jelent az, hogy megbízom benne teljesen, nem hagy feleslegesen szenvedni, minthogy jófej a kismamákkal.

2018. okt. 24. 20:11
 15/27 anonim ***** válasza:
69%
kedves 7, az ikrek általában méretben kisebbek és kisebb pusztítást végeznek, még ha kettő is jön egymás után.
2018. okt. 24. 20:43
 16/27 anonim ***** válasza:
97%
Ikreket várok és nagyon szerettem volna huvelyi úton szülni, nekem korábbi előzmények miatt nem lehet, viszont több orvossal is beszéltem, akik elmondtak, hogy ikrek huvelyi szilesenek nagyon komoly feltételei vannak, és nagyon ritka. Ezt pl. egy nagyon természetes szules oldali kórház vbac támogató orvosa mondta
2018. okt. 24. 20:53
 17/27 anonim ***** válasza:
54%
El lehet ítélni,de biztos nem szülnék ikreket hüvelyi úton,szerintem baromi kockázatos,és láttam már sajnos olyat,hogy az egyik baba nem élte túl.Nem riogatni akarlak,hiszen ez 1 babánál is előfordulhat sajnos,de én biztos császárt kérnék,akár azon az áron is hogy ott hagyom az orvosom.
2018. okt. 24. 21:34
 18/27 anonim ***** válasza:
53%

Érdekes, hogy a legtöbb szüléssel foglalkozó csoport pont arról szól, hogy túl sok a császár hazánkban, indokolatlanul műtenek. De itt gyakorin sorra jönnek a rossz fekvésű ikresek, akiket az orvosok az istenért se akarnak csaszarozni. Csak egy példa:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szule..

2018. okt. 24. 22:00
 19/27 anonim ***** válasza:
70%

Én komolyan nem értelek titeket. Ha egyszer már csak ESÉLYE van annak, hogy hüvelyinél baj lesz, akkor mi a francért kell kockáztatni a GYEREK életét??? Miért nem lehet elfogadni a császárt????

Kérdező, én keresnék másik dokit, az fix. Ne az én gyerekeimen "forszírozzon"...

2018. okt. 24. 23:12
 20/27 anonim ***** válasza:
69%
Èn nem èrtem a vàlaszadók nagy rèszèt. Kèrdező èrthetően leìrta mit akar, de mivel orvosàval ezt nem tudja vèghezvinni mit tegyen, ez a kèrdèse. Senkit se èrdekel magànvèlemèny ki mit tart jobbnak, meg kèrdőre vonni a kèrdezőt hogy jajj de mièrt nem akarod hüvelyi úton. Nem ès kèsz. Nem kell magyaràzkodnia. Kèrdező, te tested, te gyermekeid, te döntesz. Külföldön ingyen is eldönthetnèd, itthon meg fizetős a vâlasztott csàszàr. Ha nem èrt meg az orvosod, nem működik együtt a pènzedèrt keresel màsikat. Veszel egy szolgàltatàst ha fogadott dokid van. Nem ő fogja eldönteni hogy a te pènzedèrt ő mit szolgàltasson. Boltba se úgy megyünk h kedves pènztàros Pirike nèni, itt van 5000 ft tegyen a kosaramba èrte amit maga akar... Vàlts orvost.
2018. okt. 25. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!