Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tőletek is kérdeztek ilyen...

Tőletek is kérdeztek ilyen hülyeséget, hogy "mikor tervezitek" megszülni a babát?

Figyelt kérdés

Komolyan már mindenki annyira idegesít ezzel, hogy néha legszívesebben felpofoznék néhány embert. Ma is azt kérdezte tőlem a nagyanyám, hogy "mikor tervezem megszülni a babát". Mintha rajtam múlna komolyan... Ha csak rajtam múlna, már megszültem volna. Bárkihez akarok szólni valamit, rögtön azt kérdezik, hogy mennem kell-e szülni.

Ma pl elég rosszul vagyok, hánytam meg minden, és nem akartam ebédet enni. Erre azt mondják, hogy "ugye tudod hogy azért mert nem eszel nem fogsz előbb megszülni?" Mintha én mondtam volna ilyet, hogy azt gondolom.

Nektek is ilyenek voltak a rokonok, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Komolyan, néha már azt gondolom, hogy a legközelebbi ember aki kiejti a szülés szót a száján,azt kinyírom...

2016. aug. 1. 14:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
41%
Kicsit túlhisztized a dolgot...
2016. aug. 1. 14:50
 2/19 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok te mennyire lennél hisztis, ha hetek óta ezt kéne hallgatnod...
2016. aug. 1. 14:58
 3/19 anonim ***** válasza:
Nem csoda, hogy idegesit.:) hany hetes vagy? Csak azert, hogy meddig kell meg hallgatnod?:)
2016. aug. 1. 14:59
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Hány hetes vagy? Lehet már nagyon várják, ha mindennapos. Én pl magam mondom, mikor tervezem. A dokim, szülésznöm, védőnőm szabin lesznek, van egy 1 hét amikor mind ráér, viccesen azt hajtogatom, hogy akkor jö . Persze tudom, hogy ezzel semmit nem befolyásolok, és van helyettesítés a világon.

Ha zavar, kérd, hogy ne mondogassák, ezen kár felhúzni magad. :)

2016. aug. 1. 15:01
 5/19 A kérdező kommentje:
37+4 hetes vagyok még csak, szóval még van idő bőven, de már vagy két hete ezt csinálják...
2016. aug. 1. 15:03
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha terhes vagy, akkor elkerülhetetlen,hogy erről beszéljenek veled! Ez ugye nem meglepetés!

Rajtam látták, mikor lépték át azt a bizonyos határt a tanácsosztogatással és leálltak.

A második gyereknél már okosabban kétbhéttel későbbi időpontot mondtam szülés várható idejére,így mikor már tényleg aktuális volt,akkor még senki nem kérdezgette naponta,hogy: és mikor szülsz már??

2016. aug. 1. 15:04
 7/19 anonim ***** válasza:
Nem jártam még így és nem is szeretnék, mert csöppet sem tetszik a helyzeted.
2016. aug. 1. 15:06
 8/19 A kérdező kommentje:
Amilyen szerencsém van, túl is fogom hordani... Csak hogy még tovább hallgathassam ezeket a hülyeségeket. Én is nagyon várom már, hogy megszülessen, és szerintem joggal panaszkodhatnék, mert mindenem fáj és kényelmetlen, de gondolom tudjátok milyen, mégsem panaszkodok.
2016. aug. 1. 15:15
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Kb egy időben vagyunk, de akikkel én jártam tornára, terhesgondozásra és szintén aug közepére voltak kiírva, rajtam kívül mind megszültek, és bőven 3000 g feletti babákat. Nem korai kérdezgetni...
2016. aug. 1. 15:16
 10/19 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem korai kérdezgetni, de nem értem, hogy minek kell. Ha úgy érzem, hogy szülök, akkor úgy is szólok, és őszintén szólva így is elég frusztrált vagyok, nem kell hogy még ők is rátegyenek egyet.
2016. aug. 1. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!