Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de szerintetek megtennék ezt nekem? Valószinűleg császáros leszek, és olyan jó lenne ha valaki bent készitene pár képet az ujszülött babámról.
Figyelt kérdés
Az első babámat is csak akkor láttam amikor már 11órás volt,de nem tudom nem lenne e hülyeség ilyet kérni tőlük,mert ugy az orvos meg a többiek engem fognak gyorsan összestoppolni,a cscsemősöknek meg a picivel kell foglalkozni...2010. szept. 6. 12:00
1/9 anonim válasza:
Nálunk ahogy meglett a baba, Apukának szóltak, és a kezébe nyomták. Rengeteg képünk van, még amikor maszatos volt. meg a fürdetésről, a mérésről, mindenről.
2/9 anonim válasza:
Párod nem lesz ott? A férjem rögötn készítete képeket, amint kihozták a fiamat a műtőből. A gyerekorvos meg csinált közös képet is apával. Ja, meg olyat is, hogy én is látszottam az üvegen keresztül, amint épp összevarrtak. Mondta, legyen egy közös családi kép:-)
Ha nem lesz ott a párod, akkor szívesen megteszik ezt Neked, nyugodtan kérd meg Őket.
3/9 A kérdező kommentje:
Ha a párom ott is lenne akkor is csak felöltöztetve pólyában vinnék ki már neki megmutatni,de valószinűleg nem lesz,mert a "nagylányunkal" lesz otthon...Remélem meg lehet velük beszélni...
2010. szept. 6. 12:09
4/9 anonim válasza:
Nálunk 2 szülésznő volt bent, így az egyik szívesen lefényképezte a babát rögtön, ahogy kibújt.
5/9 anonim válasza:
Nekünk is fényképezték a babát is, sőt a papát is a gyerekkel együtt. Még véres képünk is van a fiúnkról. Mi a SOTE 1-ben szültünk.
6/9 anonim válasza:
Én ugyan természetesen szültem, de a doki fotózta le a babámat, ahogy kibújt, meg utána ő csinált rólunk hármas fotót (apa, baba, anya).
Szerintem megkérheted őket nyugodtan, biztosan csinálnak fotót!! (mi nem is kértük, magától fotózott a doki :) )
7/9 anonim válasza:
Igaz nekem fogadott orvosom volt és programozott császárral szültem (faros tartás és nagy méret miatt), de a férjem az egész műtétet végignézte és fényképezett. Van egy pár "bizar" képünk. Biztosan meg lehet valakivel beszélni hogy csináljon pár fotót. Jó egészséget nektek!
8/9 anonim válasza:
Egy kérdést megér! Kórháza/dokija válogatja.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi!Megpróbálom!
2010. szept. 7. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!