Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tőletek is kérdeztek ilyen...

Tőletek is kérdeztek ilyen hülyeséget, hogy "mikor tervezitek" megszülni a babát?

Figyelt kérdés

Komolyan már mindenki annyira idegesít ezzel, hogy néha legszívesebben felpofoznék néhány embert. Ma is azt kérdezte tőlem a nagyanyám, hogy "mikor tervezem megszülni a babát". Mintha rajtam múlna komolyan... Ha csak rajtam múlna, már megszültem volna. Bárkihez akarok szólni valamit, rögtön azt kérdezik, hogy mennem kell-e szülni.

Ma pl elég rosszul vagyok, hánytam meg minden, és nem akartam ebédet enni. Erre azt mondják, hogy "ugye tudod hogy azért mert nem eszel nem fogsz előbb megszülni?" Mintha én mondtam volna ilyet, hogy azt gondolom.

Nektek is ilyenek voltak a rokonok, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Komolyan, néha már azt gondolom, hogy a legközelebbi ember aki kiejti a szülés szót a száján,azt kinyírom...

2016. aug. 1. 14:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Azt hittem már 39-40hétben vagy hogy ennyit kérdezgetik...:) szegénykém, engem is idegesítene. Aki nagyon bosszant azzal próbálj kevesebbet találkozni, vagy mond meg nekik hogy majd jön amikor kell, és ne bosszantsanak már ezzel mert a végén még ezért fogsz megszűlni...:-D
2016. aug. 1. 15:24
 12/19 A kérdező kommentje:
Jó lenne kevesebbet találkozni, de sajnos egy házban lakunk, bár külön lakrészen, de így is elkerülhetetlen, hogy ne találkozzunk naponta többször.
2016. aug. 1. 15:26
 13/19 anonim ***** válasza:

Elhiszem. Hagyd ott őket, ha elkezdik. Vegyél egy mély levegőt, gondolj arra, hogy semmi szükség arra,hogy felidegesítsd magad, ha ők ilyen tudálékosak, hagyd rájuk. A hormonok miatt is érzékenyebb vagy.

Ne menj bele a vitába, mert csak magadat húzod fel.

Boldog babavárást és szülést! :)

2016. aug. 1. 15:26
 14/19 A kérdező kommentje:
Próbálom nem magamra venni, és nem felidegesíteni magam, de olyan nehéz, amikor már az első szónál tudom, hogy mit fognak mondani. Már az is idegesít, ha meghallom a szülés szót.
2016. aug. 1. 15:34
 15/19 A kérdező kommentje:
A párom meg pont az ellentéte, ő meg azt hiszi, hogy csak mert van egy dátum amire ki vagyok írva, az azt jelenti, hogy az előtt biztosan nem indul be a szülés. Hiába mondom neki, hogy most már tényleg bármelyik nap lehet...
2016. aug. 1. 15:37
 16/19 anonim ***** válasza:

Tőlem nem kérdezgetik, csak mindenki találgat, meg fogadnak, mint a lóversenyen :D Meg én a másodikat várom, szóval a tanácsoktól megkímélnek szerencsére. De én is szeretnék már túllenni a szülésen.

(Én 37+2 vagyok, a nagyot anno 38+1-re szültem.)

2016. aug. 1. 15:49
 17/19 anonim ***** válasza:

Azért kérdezgetik, mert ők is várják. Szeretnek téged.

Hiszti helyett nyugodtan szólj, hogy téged zavar. Túlreagálod. Én pl. ennek sokkal jobban örültem volna, minthogy anyám még a bevásárlószatyrot se vette ki a kezemből, nagyjából le se ...ta, hogy nemsokára szülök.

2016. aug. 1. 19:01
 18/19 anonim ***** válasza:

Oh látom te egy nagyon kedves ember vagy! Mondhatnám másképp is, de jó nevelést kaptam....

Értelmes ember lerendezi az ilyen dolgot 1-2 mondattal.

1 voltam

2016. aug. 1. 19:36
 19/19 KiaraPro ***** válasza:
Ne aggódj, ettől nem vagy rossz ember :D en hetfore vagyok kiirva, de mar nagyon elegem van ezekbol. Honapok ota ezt csinaljak velem, ha felmegyek anyoshoz, nem a szemembe nez elsore,hanem a hasamra. Senkit nem erdekel semmi mas, csak ez a tema, en mar nem en vagyok, hanem a no,aki szulni fog. En aterzem, alig varom h. Abbahagyjak. Persze a hormonokra fogom a kiakadasomat. :) Viszont probalok senkinek sem csunyan valaszolni, elfogadom, hogy nincs mit tenni. Ha porogsz rajta,az sajna nem segit. Kitartas!!! :)
2016. szept. 8. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!