Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet hogy hülyeséget kérdezek...

Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de lehet szülés előjele a hasmenés?

Figyelt kérdés
Tegnap du. kezdődött,egész este wc-re jártam, csak víz jött ki, és gyomrom is olyan furcsa, nem esik jól a kaja. Mára voltam kiírva, de még semmi, csak 1 ujjnyira vagyok nyitva.
2012. febr. 5. 15:41
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Lehet, de nem feltetlenul. Nekem minden heten van 1 ilyen napom, meg is ijedek nagyon, mert csak 34 hetes vagyok. De nalad siman lehet!
2012. febr. 5. 15:44
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Igen, sokaknál jelzi a szülés kezdő időpontját. Nálam amúgy előtte egy héttel volt, de rendesen.
2012. febr. 5. 15:46
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Csatlakozom. 2. babámnál kb. egy héttel szülés előtt jelentkezett.

Az 1 ujjnyi meg már vmi, én is azzal mentem be+ fájásokkal, aztán minden nélkül két óra alatt 4 ujjnyi lett....:)

2012. febr. 5. 15:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, állítólag a szervezet kitisztítja önmagát. Nálam is így volt szülés előtt 3 napig.
2012. febr. 5. 15:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem hülyeség, tisztul a szervezet. Ha nincs előtt hasmenés vagy beöntés, általában tolófájásoknál jön a széklet is. Ezt megelőzendő a szervezet - nagyon okosan - tudja a dolgát! :)

Tesóm még hányt is előtte, de mondjuk az ritka.

Gondolom már ideges is vagy, de próbálj meg nem stresszelni, lazítani és pihenni. És egyél azért mindig egy keveset, hogy legyen erőd majd, amikor szükség lesz rá! :)

2012. febr. 5. 15:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek! Eléggé megijedtem, azt hittem hogy bakaptam valami vírust! Remélem már nem sokat kell rá várni! :)
2012. febr. 5. 16:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak a híg hasmenésre gondoltok vagy az átlogosnál lazább széklet is utalhat rá?Bocsi a kérdésért.
2012. febr. 5. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!