Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » S. O. S. Hülyeséget csináltam?

S. O. S. Hülyeséget csináltam?

Figyelt kérdés
39 hetes vagyok. a voltam ctg-n. A doki megvizsgált csinált utána uh.is. Megbeszéltük, hogy holnap reggel csomaggal találkozunk a szülőszobán. Aztán én lemondtam a jövőheti ctg időpontot. A nővér értetlenkedett, hogy miért?! Meghogy kivel beszélte meg az orvos, hogy a 39. héten megindítja a szülést? Lehet hülyeséget csináltam? Nem kellett volna lemondani az időpontot?
2013. jan. 23. 11:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Hívd fel az orvosodat, és beszéld meg vele!Ez a legtisztább!

A dokid azt mondta, hogy holnap reggel találkoztok, mert valószínű, hogy szültök?

Könnyű szülést!

35hkm

2013. jan. 23. 11:49
 2/13 anonim ***** válasza:
A doki nem mondta miért akarja megindítani? Nem lehet, hogy csak elővigyázatosságból kérte a csomagot, amúgy meg csak vizsgál? Nem értem én sem.
2013. jan. 23. 11:51
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen, ezt mondta. Felhívom és elmondom neki, mi történt.
2013. jan. 23. 11:51
 4/13 anonim ***** válasza:
64%

Most az orvos szava számít neked, vagy a nővéré!

Nyilván a doki a ct, és az uh alapján úgy döntött holnap megindítja szülést.

A nővér nem orvos, nem látta az uh, nem vizsgált meg...

ezek után miért kételkesz az orvosodban?!

2013. jan. 23. 11:52
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem kételkedek az orvosomban csak nem szeretném, ha baj lenne ebből az orvosnak. Én úgy tudom, hogy a terminus elötti szülésindításról min. 2 orvosnak kell döntenie.
2013. jan. 23. 11:56
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem csináltál hülyeséget,ha a doki azt mondta hogy holnap *randi* a szülőszobán akkor menjél,lehet nyitva méhszáj,magzat viz nem a megfelő,vagy csak biztos ami biztos.

Ctg időpon meg fontos...ezen ne rágodj.

5gyermekes anyuka.

2013. jan. 23. 12:06
 7/13 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm a válaszokat!

Nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen a szülés körül. :))

2013. jan. 23. 12:13
 8/13 anonim ***** válasza:
fölöslegesen szóltál a ctg-s nőnek, mert aki megszült, azt szépen lehúzzák a listáról, ők egy cég, tudnak mindenről
2013. jan. 23. 14:21
 9/13 anonim ***** válasza:
Felesleges ezen aggodalmaskodnod, a nővér az nővér, az orvos orvos....A nővérnek nem értetlenkednie kell,hanem a munkáját végeznie,ne ragadj le dolgokon,és magyarázkodnod sem kellett volna,kell.Mellesleg a nővérnek semmi köze hozzá,hogy TE miért mondod le az időpontot!
2013. jan. 23. 14:31
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem csináltál hülyeséget.

Ha a dokid meg akarja indítani, akkor annak oka van.

És nem kell két orvosnak dönteni az indításról. Nekem is indította a dokim, más orvost nem is láttam.

Könnyű szülést!

2013. jan. 23. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!