Hülyeséget csináltam, hogy nappal adtam viburcol kúpot babámnak? Más is adott már nappalra?
egyáltalán nem csináltál hülyeséget. Sokkal jobb hogy adtál neki, minthogy hagytad szenvedni. Te is veszel be gyógyszert ha fáj a fogad. Ráadásul ez nem is igazán gyógyszer. Van amelyik babánál nek is hat, szerencsétek van, hogy nektek ér valamit. Egyébként azt hiszem óránként lehet adni, vagy hogy (a papírján rajta van) úgyhogy egytől nem lesz gond.
Egyébként szerintem azér alszik ilyen sokat, mert éjjel nem tudta rendesen kialudni magát (irtad, hogy sirt) meg ez az idő is elnyomja.
Nyugi szerintem jól csinálod!
Köszi a válaszokat, megnyugodtam, csak hirtelen nagyon furcsa volt, mert először adtam neki. Mindenhol azt olvasom, hogy éjszakára adták.
Azóta persze felkelt, és megint nem akar aludni, de most már jobb a helyzet, legalább nem sír. Majd estére kidől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!