Lehet hogy hülyeséget csináltam? Nyugtassatok meg hogy nem (? )
Figyelt kérdés
Pcos vagyok és nyáron eltört a lábam,így nem szedtem a meforal 1000-et.mikor elkezdtem szedni a gyógyszert az elején volt menstruációm,de a későbbiekben elmaradt,nem csak hogy késett,de meg sem jött.Júli 24-én törtem el a lábamat és azóta nem szedem a mai napig de van menstruációm.Elvileg kedden megyek nőgyógyászhoz.A meforal mellett nem estem teherbe,pedig a doki azt mondta hogy össze kellett volna már jönnie.Eddig nem próbálkoztunk mert most tanulok járni és nem akartam.Elvileg elsején lesz pé a ciklus .hu szerint majd msot próbálkozunk.Szerintetek hülyeséget csináltam hogy abba hagytam??Vagy kezdjem újra szedni??2010. okt. 29. 15:41
1/3 anonim válasza:
Mindenképp konzultálj orvosoddal, de én felesleges gyógyszert nem kapkodnék be. Én is PCOs vagyok és engem inszeminációra küldtek. Nagyon nehezen fogadtam el, és most is szar, hogy járni kell hetente a dokihoz, meg hogy mindenki terhes már körülöttem, de kitartás, szurkolok!!! Nekem fel se írtak ilyen gyógyszereket. Pedig Debrecenbe járok meddőségi klinikára.
2/3 A kérdező kommentje:
januárban volt 1 éve hogy próbálkozunk
2010. okt. 30. 09:03
3/3 anonim válasza:
Első válaszoló melyik orvoshoz jársz a meddőségiben? Bocs a kérdezőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!