Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » S. O. S. Hülyeséget csináltam?

S. O. S. Hülyeséget csináltam?

Figyelt kérdés
39 hetes vagyok. a voltam ctg-n. A doki megvizsgált csinált utána uh.is. Megbeszéltük, hogy holnap reggel csomaggal találkozunk a szülőszobán. Aztán én lemondtam a jövőheti ctg időpontot. A nővér értetlenkedett, hogy miért?! Meghogy kivel beszélte meg az orvos, hogy a 39. héten megindítja a szülést? Lehet hülyeséget csináltam? Nem kellett volna lemondani az időpontot?
2013. jan. 23. 11:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Már lehet h babázol is :)) De azért írok. Az orvosra hallgass és ne a nővérre! Tényleg nincs a nővérnek semmi köze ahhoz, h miért mondod le az időpontot. De azt azért nem értem, hogy az orvos miért nem világosított fel arról, h miért akarja megindítani a szülést?!

Majd írj magatokról :)

2013. jan. 24. 14:19
 12/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszi mindenkinek a válaszokat. Január 24-én 12:31-kor megszületett kisfiunk, Marcell 3300g-mal és 52 cm-rel. :) Reggel bementünk 8-ra a kórházba ahol ctg-t csináltak és vártunk a fájásokra. Majd 10: 40-kor spontán megrepedt a magzatburok és elindult a folyamat. :) Könnyű szülésem volt szerencsére. 28-án jöhettünk haza a kórházból és azóta is egy kis tündér a picur. Éjjel 1x ébred szopizni.

Mégegyszer mindenkinek köszönöm.

2013. febr. 1. 09:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Milyen jó, hogy ott indult be a szülés. És tényleg nem tartott hosszú órákig!

Kellemes babázást! És sok sok tejcsit!

2013. febr. 1. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!