Nyugtassatok meg hogy nem csináltam hülyeséget?
van egy lányom most volt kiscsoportos, van egy másik aki nem hagyja békén annyira szereti, de teljesen lekorlátozza. évvesztes és amúgy is ismételne, de én külön kértem hadd legyen kiscsoportos újra. először úgy volt hogy sok gyerek évvesztes és ismétli a kiscsoportot de úgy alakult hogy csak az én lányom nem.
úgy mondtam neki hogy ő lesz a nagy a picik között majd segíthet nekik stb amúgy is egy félénk típus és nehezen viseli a változásokat, de úgy gondoltam jobb ha most megy át ezen és akkor 3 évig ugyan azokkal lehet, szerintetek rosszul tettem? de az megnyugtat hogy legalább nem lesznek együtt és kinyílhat végre a lányom. úgyis találkoznak udvaron stb, de nem akarom hogy rossz legyen neki hogy ő nem oda tartozik szóval össze vagyok zavarodva, remélem hamar megszokja az új helyet, helyzetet. volt már vki így ?
ja és a másik is évvesztes szóval előbb utóbb majd együtt lesznek újra(korcsoportos ovi)
én nem értem annyira oviban hogy lehet valaki év vesztes...
szerintem azzal nincs baj, hogy külön kérted őket,főleg ha ennyire korlátozza egyik a másikat,arról viszont nem vagyok meggyőződve, hogy fejlesztő hatású lesz, ha újra járja megint a kis csoportot...gyerekeknél még általában az sokat segít, ha látják valakitől a dolgokat és tudják utánozni, ez húzza őket felfele.
igen erre is gondoltam, így is ő a legokosabb a csoportban, de a rokonai nagyobbak így elég gyakran van együtt nagyobbakkal, csak arra gondoltam hogy így most ő lesz majd aki bátor lesz mert már ismeri a helyzetet stb.őt kéri meg az óvónő erre arra és így bátorodik. én rengeteget foglalkozom vele csak a minimumot van az oviban utoljára megy és elsőnek hozom el, remélem nem fejlődik vissza:-) de jár több külön foglalkozásra is amit ő kért nem erőltettük, így elég sokat lát, tapasztal.
azért izgulok.
amúgy a csoportjában ő a legfiatalabb, de ő beszél a legszebben a többi mind pösze stb pedig mind idősebb szóval olyan nagy különbség nem lesz a piciknél sem:-) óvónő meg is dícsérte milyen nagy szókincse van és nagyon szép választékosan beszél, ha megszólal:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!