Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4. szülinapra kislánynak MIT?...

4. szülinapra kislánynak MIT? Annyi mindene van már, hülyeséget sem akarok ami a sarokban köt ki második napon, meg 25. pónit sem.

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sokat foglalkoznak manuális dolgokkal, de ahhoz is millió cuccuk van, minőségi gyurma, festék minden, a gyöngyfűzőtől a specebb holmikig mint pl ruhadíszítő srtasszpisztoly, meg textilfilcek, ablakmatricafesték, meg minden ilyesmi kutyafüle...

a pónikat imádja, meg babákat, de igazából mindent ami csillogó, csajos-mesefigurás-hercegnős... szerencsére egy ív matricának ugyanúgy nagyon tud örülni, mint egy nagyobb/drága akárminek.

De tényleg fogalmam sincs, mit kapjon.

Ráadásul élményt sem tudok adni, mert a mostani ajándékát is csomagban kell elküldenem, legközelebb a nyár végén találkozunk személyesen :( Akkor majd megyünk vidámparkba, állatkertbe mitomén, ahová csak akar, de most nem tok hazautazni :(

2012. ápr. 26. 11:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Könyvek?
2012. ápr. 26. 11:57
 2/11 A kérdező kommentje:

áhh egy komplett könyvespolcuk van gyerekköteteknek. sztem egy egész oviban nincs annyi könyv mint nekik otthon :)

de most eszembe jutott egy apróság, nemtom jó ötlet-e, nekem régen gyerekkoromban voltak öltöztetős papírbabáim, biztos most is van hasonló és be lehet szerezni, vagy letölteni...

szerintetek egynek jó lenne?

2012. ápr. 26. 12:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Mi oldalkerekes bicajt veszünk, most lesz májusban a 4. szülinapja. De ha van rá pénz, akkor lehet rollert vagy futóbiciklit is venni, ha értelmes dolgot akarsz. Általában ebben a korban nagyon szokták szeretni a szerepjátékokat, tehát pl. pénztárgép, takarítóeszközök, ha szereti a babákat, akkor babafürdető kád, orvosi táska stb. Lehet még kirakós vagy társasjáték. Ha kevesebb a pénzed. Mondjuk az általánosságban igaz, hogy nem sokáig játszanak egy-egy dologgal, elvész a sok játék között. Nálunk is az van, hogy időről időre előkerül egy-egy játék, aztán sláger 1-2 napig, utána újra elfelejti. Vagy vegyél neki ruhát. A 4 éves kiscsajok a ruhának is szoktak örülni, hiszem már "öltözködnek". Csili-vili mesefigurás ruci, bejön a kislányoknak.
2012. ápr. 26. 12:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet. Én láttam valahol komplett 3d-s könyvet és ilyen babák voltak hozzá. Egész történetet el lehetett játszani vele. Az én lányom most ezért a vízzel lefújkálható gyöngyökért nyúz (aquabeads).
2012. ápr. 26. 12:57
 5/11 anonim ***** válasza:

nyáron lesz a lányom 4 éves az egyik ajándéka ez a készségfejlesztő játék lesz.Nagyon szeretik az oviban is.

1 füzetben kb 16 feladatlap van,ezeket lehet cserélgetni a keretben.

[link]

2012. ápr. 26. 13:17
 6/11 A kérdező kommentje:

Pénztárgépet megkérdem, úgy rémlik az nincs nekik. Bicó meg mindenféle járgányuk van. Az aquabeads is jó 5let, azt is veszek sztem. Ruhákat tudom, h a nagyitól kap majd (anyunk velem vetette meg idekint...)

meg ezt találtam, elég jónak tűnik, asszem ilyet is veszek neki (LÜK készlet)

[link]

az a másikféle van nekik már ami fentebb linkeltetek

köszi mindenkinek a sok jó ötletet, mindenkinek ment a zöld kéz!

2012. ápr. 26. 13:25
 7/11 anonim ***** válasza:

Nálunk ez nagyon bejött a lányoknak (ők 4 éves koruk előtt kapták): [link]

Kivágható, színezhető öltöztetőt itt találsz: [link]

Ami könyv nálunk kedvenc és tényleg nagyon jó, az Nagy Natália A Nap születésnapja című könyve: [link] A neten lehet megrendelni, alá is írja a szerző, ha megírod kinek, milyen alkalomra kéred.

2012. ápr. 26. 13:49
 8/11 anonim ***** válasza:

A LÜK az nagyon jó. Nálunk az egyik ovis kisgyerek anyukája fejlesztőpedagógus és ő is ezt használja a gyerekek fejlesztésére.

Most volt februárban 4 éves a lányom, ő még két kerekű rollert kapott. Az én lányom imádja az apróságokat. Nem kell naki nagy érték, csak minél több legyen. Hajcsatok, nyaklánc, gyűrűcskék, mini pónik.

Még esetleg ez a új LEGO Freinds (azt hiszem így írják), bár 6 éves kort írtak rá, de az én lányom is eljátszik a sima legoval már most is.

2012. ápr. 26. 13:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Adjál nekik vásárlási utalványt és vesz rajta anyukája azt amire szükségük van! :)
2012. ápr. 26. 14:06
 10/11 anonim ***** válasza:
9-es vagyok, most láttam, hogy küldened kell az ajándékot- külföldön laksz? Akkor nyilván nem jó a vásárlási utalvány. :) Nálunk ha tesóm fiának szülinapja van, akkor mamáktól, ismerősöktől (mindig van szülinapi buli tartva) kap ajándékot- ruhát, játékokat, de én - mint keresztanyja is - mindig pénzt adok tesómnak. Lehet, hogy nem valami fantáziadús, de tudom, hogy járatják angolra- így mondjuk egy havi angolórájra az ajádnék... :) Egy X. játékkal azt úgysem lehet kifizetni. Mivel egyetlen gyerek, és férje részéről egyetlen unoka is - rengeteg játékjuk, könyvük, mindenük van- ugyhogy a pénznek tesóm örül is. :) Sokszor inkább már azt is kérnek a családtól, azon mennek nyaralni, vagy ilyesmi. Szerintem ez is jó ajándék így!
2012. ápr. 26. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!