4. szülinapra kislánynak MIT? Annyi mindene van már, hülyeséget sem akarok ami a sarokban köt ki második napon, meg 25. pónit sem.
Tudom, hogy sokat foglalkoznak manuális dolgokkal, de ahhoz is millió cuccuk van, minőségi gyurma, festék minden, a gyöngyfűzőtől a specebb holmikig mint pl ruhadíszítő srtasszpisztoly, meg textilfilcek, ablakmatricafesték, meg minden ilyesmi kutyafüle...
a pónikat imádja, meg babákat, de igazából mindent ami csillogó, csajos-mesefigurás-hercegnős... szerencsére egy ív matricának ugyanúgy nagyon tud örülni, mint egy nagyobb/drága akárminek.
De tényleg fogalmam sincs, mit kapjon.
Ráadásul élményt sem tudok adni, mert a mostani ajándékát is csomagban kell elküldenem, legközelebb a nyár végén találkozunk személyesen :( Akkor majd megyünk vidámparkba, állatkertbe mitomén, ahová csak akar, de most nem tok hazautazni :(
áhh egy komplett könyvespolcuk van gyerekköteteknek. sztem egy egész oviban nincs annyi könyv mint nekik otthon :)
de most eszembe jutott egy apróság, nemtom jó ötlet-e, nekem régen gyerekkoromban voltak öltöztetős papírbabáim, biztos most is van hasonló és be lehet szerezni, vagy letölteni...
szerintetek egynek jó lenne?
nyáron lesz a lányom 4 éves az egyik ajándéka ez a készségfejlesztő játék lesz.Nagyon szeretik az oviban is.
1 füzetben kb 16 feladatlap van,ezeket lehet cserélgetni a keretben.
Pénztárgépet megkérdem, úgy rémlik az nincs nekik. Bicó meg mindenféle járgányuk van. Az aquabeads is jó 5let, azt is veszek sztem. Ruhákat tudom, h a nagyitól kap majd (anyunk velem vetette meg idekint...)
meg ezt találtam, elég jónak tűnik, asszem ilyet is veszek neki (LÜK készlet)
az a másikféle van nekik már ami fentebb linkeltetek
köszi mindenkinek a sok jó ötletet, mindenkinek ment a zöld kéz!
Nálunk ez nagyon bejött a lányoknak (ők 4 éves koruk előtt kapták): [link]
Kivágható, színezhető öltöztetőt itt találsz: [link]
Ami könyv nálunk kedvenc és tényleg nagyon jó, az Nagy Natália A Nap születésnapja című könyve: [link] A neten lehet megrendelni, alá is írja a szerző, ha megírod kinek, milyen alkalomra kéred.
A LÜK az nagyon jó. Nálunk az egyik ovis kisgyerek anyukája fejlesztőpedagógus és ő is ezt használja a gyerekek fejlesztésére.
Most volt februárban 4 éves a lányom, ő még két kerekű rollert kapott. Az én lányom imádja az apróságokat. Nem kell naki nagy érték, csak minél több legyen. Hajcsatok, nyaklánc, gyűrűcskék, mini pónik.
Még esetleg ez a új LEGO Freinds (azt hiszem így írják), bár 6 éves kort írtak rá, de az én lányom is eljátszik a sima legoval már most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!