1/9 anonim válasza:
Szia.Kb.27-es volt akkor a lába,most 8 és fél évesen 32-es.
Sajnálom is szegénykémet,ha így folytatja:)
2/9 anonim válasza:
Az én lányom nyáron lesz 6 éves, de már most 30-31-es cipő kell neki! Mondjuk a magassága is megvan hozzá, azt hiszi mindenki, hogy 2. osztályos.. :)
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! :)
2012. ápr. 19. 08:39
4/9 anonim válasza:
Az én lányom 5,5 éves, 31-es lába van. Ő is magas, 120 cm, sokszor meg szokták kérdezni tőle, hogy tetszik neki az iskola :)))
5/9 anonim válasza:
Az enyém négy éves, de most van 27-28-as lába, bár ő is 110 cm és tőlem is megkérdezik, hogy megy-e ősszel suliba:)
6/9 anonim válasza:
A lányom februárban volt 6 éves,120cm magas és 29-30 méretű cipőket hord.
7/9 anonim válasza:
Júliusban lesz 6 éves a lányom és most 30as cipőket hord, nagyobb lábon él...
8/9 anonim válasza:
Picit off: nekem 6 évesen 35-36-os lábam volt, évente nőtt 1 méretet, de 12 éves koromra megálltam a növekedésben minden téren (sajnos a melleim is). Így maradt 42-es a lábam, még találok rá cipőt, de épphogy. Egyébként nem lettem magas, 170 cm vagyok, arányaiban túl nagy a lábam. Szóval akinek az elején nő gyorsan a lába, annak általában korábban ér véget a növekedés. (Hároméves lányomnak meg 28-as a lába.)
9/9 anonim válasza:
Az én kislányom 5 és fél éves és meg kell hogy vegyem neki a 31,32-es cipőt. Nemtudom mekkora lesz a lába ha így folytatja. Az unokatesójának 7 és fél és vesen ekkora. Mondjuk nekem 41-es, apukának 45-ös. tehát oka van. :)
Nekem 4.-es koromban volt 37-es lábam, erre úgy emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!