Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Napokon belül szülök és...

Napokon belül szülök és nagggyoon fééélek! Hogy fogom végigcsinálni?

Figyelt kérdés

Annyira félek hogy hisztizni fogok, annyira nem bírom a fájdalmat :(

Nagyon félek, hogy annyira fájni fog, hogy nem leszek magamnál. Ez mindenkinél eljön? Az a pont amikor már kb. nincs magánál az ember?

Már orvossal megbeszéltem, hogy kérek epidurált ha van rá lehetőség. Már két ujjnyira nyitva vagyok, elvileg akkor már csak 3 ujjnyi van hátra.

Bárcsak túllennék már rajta!

2018. okt. 2. 16:43
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
14-én megszuletett! 🙂 Hát.... Azért volt okom felni szerintem.. 😀 8 órát vajudtam. Kaptam epidurálist, de az csak egy orat hatott, es az utolsó két óra borzalom volt, az oxitocin miatt egybefuggo fájások, és sajnos császár lett a vége, mert baba feje nem illeszkedett be rendesen. De mostmar itt van mellettem a kis csöppség és imádom 🙂
2018. okt. 27. 14:50
 22/24 anonim ***** válasza:
A lényeg hogy jól vagytok. Gratulálok! Sok örömötök legyen a piciben
2018. okt. 27. 16:07
 23/24 A kérdező kommentje:
Köszönjük! 🙂
2018. okt. 31. 02:12
 24/24 anonim ***** válasza:

Gratulálok

De túlélhető 😉

Sajnálom, hogy komplikációk voltak

2018. okt. 31. 03:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!