Napokon belül szülök és nagggyoon fééélek! Hogy fogom végigcsinálni?
Annyira félek hogy hisztizni fogok, annyira nem bírom a fájdalmat :(
Nagyon félek, hogy annyira fájni fog, hogy nem leszek magamnál. Ez mindenkinél eljön? Az a pont amikor már kb. nincs magánál az ember?
Már orvossal megbeszéltem, hogy kérek epidurált ha van rá lehetőség. Már két ujjnyira nyitva vagyok, elvileg akkor már csak 3 ujjnyi van hátra.
Bárcsak túllennék már rajta!
Nekem 4 ora alatt meg lett az egesz ,igaz en megvartam az 5 perces fajasokat csak akkor mentem be. :)
4 orat vajudtam de igy visszagondolva kb 2 perc annyira nem voltam magamnal. Nekem erom sem lett volna hisztizni. Bennt volt a parom az sokat segitett. Volt fogadott orvosom,szulesznom nem,de egy tunder volt halisten kis fiatal csajszi, es rengeteget segitett,tegezodtunk vegig.
En annyit tudok mondani Neked,hogy minden szules mas,es igen amikor a fajasok mar egyre surubbek es erosebbek az nagyon faj! Viszont amikor mar ezeket erzed majd,hogy nem birod tovabb stb..na akkor mar majdnem vege,es mindjart a kezedben foghatod a babad! Amint kijon a baba,egybol elfelejted a fajdalmat! En fel sem tudom idezni mar. Azt tudom,hogy nagyon fajt,es hogy szinte rogytam osszevissza se allni ,fekudni ulni nem tudtam. Na akkor mar nem voltam magamnal. De mindenki azon lesz,hogy segitsen neked ott!
En ujra csinalnam 100x,ne akarj tul lenni rajta! Eld meg a szulesed! Nagyon kulonleges dolog. Legkozelebb tuti nem hagyom el magam,inkabb atelem a fajdalmat.
Konnyu szulest kivanok neked!
18 /L
Én nem aggódtam pedig a hasfájást nem bírom. Az epi nálam nem hatott semmit, lehet mert nem volt elég ideje. Négy óra sem volt és meg is lett a lányom. A végén mikor nyomnom kellett azt mondtam feladom, de a szülésznő és a dokinő is biztattak, mikor pedig megláttam a fejecskéjét erőre kaptam és annyira nem veszíthettem el az eszem, mert még a fájdalom közepette is arra gondoltam: "Jé van haja, de cuki" :)
Akkor hosszúnak tűnt, de így visszagondolva gyors volt az egész.
Ne aggódj, meg fogod csinálni, ne ess pánikba és figyelj a lélegzetedre amennyire lehet. Nekem nem sikerült így oxigént szippantgattam egy csövön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!