Ti, hogy győztétek le a szüléstől való rettegést?
Nyilván a kérdés azoknak szól,akik előzőleg tényleg félelmet éreztek miatta. Tudom természetes,fáj de valahogy rettegek,hogy minden reped,szakad,stbstb. Minnél közelebb annál inkább félek. Személyes tapasztalatok is érdekelnének,esetleg,hogy nektek mi ,,könnyítette meg" a fájdalmat/felépülést.
(Nem kérek kioktatást köszi,ha a kérdésre nem tud valaki válaszolni vagy csak kötekedne máshol tegye köszi.)
#19es 38. Hetet kezdtem. Uh szerint 3.5 kilo 😶 beszeltem a dokival,csaszar gyanus azt mondta,de ha bekerulok meglatjuk.
#20as en az ilyen valaszt mar meg sem hallom,nyilvan nem pocakbol megy erettsegizni 😄
En most kezdem a 37.hetet.
Ma mondta az orvos hogy 2100 a méhszáj ertekem, azt mondta az jó, lassan jön a baba, nagyon félek 😀
Hat nekem nem neztek mehszajat junius ota. Bar folosleges is,mert ilyenkor mar normalis ha nyitva. Annyit mondtak ma a lepeny harmadfokban erett es,hogy a feje beilleszkedett ugyhogy en azt hiszem tenyleg eleg kozel a vege 😄
Megertem a rettegesed. Raadasul az ultrahang ota luktet a hasam es fajdogal a derekam....kicsit az az erzesem van ma megyunk 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!