Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti, hogy győztétek le a...

Ti, hogy győztétek le a szüléstől való rettegést?

Figyelt kérdés

Nyilván a kérdés azoknak szól,akik előzőleg tényleg félelmet éreztek miatta. Tudom természetes,fáj de valahogy rettegek,hogy minden reped,szakad,stbstb. Minnél közelebb annál inkább félek. Személyes tapasztalatok is érdekelnének,esetleg,hogy nektek mi ,,könnyítette meg" a fájdalmat/felépülést.

(Nem kérek kioktatást köszi,ha a kérdésre nem tud valaki válaszolni vagy csak kötekedne máshol tegye köszi.)

2018. szept. 16. 20:00
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

#19es 38. Hetet kezdtem. Uh szerint 3.5 kilo 😶 beszeltem a dokival,csaszar gyanus azt mondta,de ha bekerulok meglatjuk.

#20as en az ilyen valaszt mar meg sem hallom,nyilvan nem pocakbol megy erettsegizni 😄

2018. szept. 17. 15:39
 22/24 anonim ***** válasza:

En most kezdem a 37.hetet.

Ma mondta az orvos hogy 2100 a méhszáj ertekem, azt mondta az jó, lassan jön a baba, nagyon félek 😀

2018. szept. 17. 17:50
 23/24 A kérdező kommentje:

Hat nekem nem neztek mehszajat junius ota. Bar folosleges is,mert ilyenkor mar normalis ha nyitva. Annyit mondtak ma a lepeny harmadfokban erett es,hogy a feje beilleszkedett ugyhogy en azt hiszem tenyleg eleg kozel a vege 😄

Megertem a rettegesed. Raadasul az ultrahang ota luktet a hasam es fajdogal a derekam....kicsit az az erzesem van ma megyunk 😄

2018. szept. 17. 18:16
 24/24 anonim ***** válasza:
Huha! Hajrá! Majd írj ide, ha esetleg megszuletett! Most aterzem a helyzeted, izgulok en is 😀 én nem erzek most semmit...
2018. szept. 17. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!