Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti, hogy győztétek le a...

Ti, hogy győztétek le a szüléstől való rettegést?

Figyelt kérdés

Nyilván a kérdés azoknak szól,akik előzőleg tényleg félelmet éreztek miatta. Tudom természetes,fáj de valahogy rettegek,hogy minden reped,szakad,stbstb. Minnél közelebb annál inkább félek. Személyes tapasztalatok is érdekelnének,esetleg,hogy nektek mi ,,könnyítette meg" a fájdalmat/felépülést.

(Nem kérek kioktatást köszi,ha a kérdésre nem tud valaki válaszolni vagy csak kötekedne máshol tegye köszi.)

2018. szept. 16. 20:00
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
56%
Egyáltalán nem féltem és nem is repedtem, szakadtam, vágtak, varrtak. Tanácsolom, hogy ne csak rémtörténeteket olvass mert akkor persze, hogy rettegni fogsz. :)
2018. szept. 16. 20:09
 2/24 anonim ***** válasza:
29%

Nem kioktataskepp írom, de gondolj bele abba, hogy mennyi nő lenne a helyedben, akiknek sajnos nem jön össze az sem, hogy legyen babajuk.

Gondolj végig arra, hogy már nemsokára lesz egy gyermeked, egy csodád. Túl fogod élni, és utólag egy jó élmény lesz, életed legszebb napja. :)

2018. szept. 16. 20:15
 3/24 anonim ***** válasza:
69%
Én csak arra koncentráltam, hogy túléljem én is és a gyerek is egészségesen.
2018. szept. 16. 20:21
 4/24 anonim ***** válasza:
43%
3+ Pedig "csak" császáros voltam.
2018. szept. 16. 20:22
 5/24 anonim ***** válasza:
66%
Most viccesen fog hangzani, de rettegtem a szüléstől, és a félelmet magát a szüléssel győztem le. (Tehát elmondhatom, hogy végig rettegtem, de mióta túlvagyok rajta, már nem rettegek tőle többé soha).
2018. szept. 16. 20:25
 6/24 A kérdező kommentje:
Félreértes ne essék nagyon hálás vagyok az életnek,hogy átélhetem csak valahogy a pozitív teszt óta nem tudom elnyomni ezt a félelmet és elég komplikált is volt a terhesség így akaratlanul is itt motoszkál bennem a félelem. Olvastam/hallottam könnyű,probléma mentes szülésekről de gyanítom nálam ez máshogy lesz pláne,hogy a becsült súly 4.5 kiló és ehhez vagyok én 70 kiló/175 centi tehát nem gondolom,hogy egykönnyen megy majd,pláne,hogy mindenki azzal riogat,hogy hú tuti szana szét repedek majd. Nyilván ha így is van megéri a gyermekért de azért nem mondanám,hogy bátorít a dolog.😄
2018. szept. 16. 20:25
 7/24 anonim ***** válasza:
23%
6 Ha a becsült súly 4,5 kg, én a helyedben tuti beszélnék az orvossal, hogy császár legyen. Ez nem egy pici 3kg-os baba.Manapság meg annyira profin csinálják a császárt, hogy felesleges egyáltalán kockáztatni. Mert megfogod látni, hogy a normál gyerekek között óriás bébid lesz..
2018. szept. 16. 20:37
 8/24 anonim ***** válasza:
Én addig féltem, amíg bele nem gondoltam, hogy az én überhiperszuperextra kényes, mínuszokban mérhető fájdalomtűréssel bíró anyukám hármat szült :)
2018. szept. 16. 20:38
 9/24 A kérdező kommentje:
Nem mennek bele a császárba ,nem fogadtam orvost és már nem vállal egyik sem. Azt mondták ha veszélyben van valamelyikünk élete szülés közben vagy vajúdás alatt akkor császároznak.....én sem gondolom,hogy ez jó így és ilyen esetben császár mellett voksolnák de nincs beleszólásom sajnos.....
2018. szept. 16. 20:43
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. A baba ki fog jönni így is úgy is :D Nem kell gondolni rá, amíg nem muszáj.
2018. szept. 16. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!