Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tolófájásnál lehet baleset?

Tolófájásnál lehet baleset?

Figyelt kérdés
1hónap múlva szülni fogok. Első baba, így ahogy közeledik a szülés napja, egyre jobban izgulok, idegeskedek. Láttam egy videóba, amin az orvos azt mondta a hölgynek, hogy olyan érzése lesz, mimtha székletet kéne ürítenie. (Nem tudtam szebben fogalmazni, remélem értitek). Arra lennék kíváncsi, mikor ezt érzi és úgy kell nyomni, akkor véletlenül lehet olyan baleset, hogy megtörténik?
2018. aug. 25. 11:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kaptam beontest de fogalmam sincs h jott e vagy sem. Ha jött is, nem éreztem és senki egy szóval nem mondta. Parom bent volt végig és o se látta h jött volna szóval lehet nálunk nem volt ilyen, de a szulesznom előre ker minden kismamájat h ha pukizni, kakilni kell emiatt a jó fajasokat el ne szuszogja senki! Igenis tudnak ezekről, nekik ez nem gaz csak a baba és a mama egészsége a fontos, amihez ezek a dolgok hozza tartoznak! Csak úgy halad a szülés jó irányba ha ezekkel nem foglalkozik a mama hanem csak a kicsire és a fajasokra összpontosít! Másodjára is remelem simán ügyesek leszunk!
2018. aug. 26. 21:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem pisi jött nyomásnál.
2018. aug. 27. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!