Tolófájásnál kell nyomni vagy amikor a doki/szülésznő mondja? Ők honnan látják, h nyomni kellene?
Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 09:00
1/4 anonim válasza:
Szerintem az a legjobb ha nem 'nyomatnak' hanem amikor érzed hogy jön a fájás akkor nagy levegő benntart és nyom. gyors levegőcserék- hátrahajtott fej- majd újra nyom amig van fájás ha nincs lassú levegőcsere és így ..
ők tudják v. rád van kötve a ctg és azon látszik - ez a jellemzőbb-
2/4 anonim válasza:
Én mindig mondtam, amikor éreztem, hogy jön a fájás. De amúgy is kb. 1-2 perc volt a két fájás között.
3/4 anonim válasza:
Én is mondtam mikor jött a fájás. Már csak azt mondta, mikor már majdnem kint volt a babám feje, hogy "még, ne hagyjam abba, nyomjam, levegőcsere és újra nagyot nyom...".
4/4 anonim válasza:
azért túl korán még nem szabad elkezdeni nyomni, mert nekem már jöttek a tolók, de még nem volt elsimulva a méhszájam, így várni kellett még kb 2 fájást.
nekem volt 5 perc szünet is 2 toló között. és én volt, hogy gyengének éreztem a fájást, de a szülésznő/doki mondták, hogy még levegő és nyomjak.
azért értenek ők hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!