Már 1 napja túlhordom a picit. Mozogni mozog, de aggódom, mert semmi fájás, semmi apró jel, ami a szülésre utalna. Nem szeretnék császárt. Mi esélyem van term. Szülésre, arra, hogy megindul magától a vajúdás és rendesen tágulok majd?
Kitolhatja, de meg fog indulni a szülés, ne félj. Én 8 napot hordtam túl.
Beszélgess sokat a kicsivel, mondd neki, hogy várod nagyon:-) Nekem sem volt semmi tünetem, egyszer csak megindult.
Javaslom a 20 perces langyos fürdőt, és a szexet:-)
Szia! Én is túlhordtam a picit 5 nappal, nekem sem volt semmi előjel még jóslófájás sem.Majd egyik nap délután fél 4kor jöttek a fájások,amit nem tudtam hogy az mert nem fájt annyira.Rögtön 10 percesek,majd 1 óra múlva jöttek az 5 percesek irány a kórház,még időben.20perc alatt tágultam 3 ujjnyit majd egyszercsak kibújt a kislányom minden gond,félelem és előjel nélkül.Se magzatvíz nem ment el, se nyákdugó azt sem tudtam hogy szülni fogok...Mindez 3 és fél óra alatt zajlott le.Szóval csak nyugalom, beszélj a picihez,nem inditják meg a szülést ha nem muszáj,jön ő magától addig is erősödik.Pihenj sokat és ne gondolkozz,csak nyugi.
Könnyű szülést kívánok és nagyon jó babázást! :)
5 hós kislány anyukája
Köszönöm lányok!!!
Sokat segít,ha ilyen pozitív válaszokat olvashat az ember, a kedves bátorításról meg nem is beszélve... :)
Nagyon jó babázást!!!!
szia!!!! Én ma voltam nst-n,mert már naponta kell járni, ami kimutatott összehúzódásokat,méghozzá rendszereseket,de én nem érzek semmit. Úgyhogy az is lehet,hogy már a Te babód is készülődik,csak mi nem vesszük észre... :)
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!