Vajúdás közben mikor a ctgvel néznek, mikor kell "nyomni a gombot"? Mikor a baba mozog, vagy ha fájás jön?
nekem annyit mondtak,nyomjon ha érzi a babát.de én a fájásokon kívül semmit nem éreztem...
valaki meg azt mondta,hogy ilyenkor akkor kell nyomni,ha fájást érzek.
Mellesleg ez a műszer akkor mit mutat,ha semmit sem nyomok közben?Akkor is "kileng" a mutató?
mozgáskor.
ez egy kis vonalat rak a papíron a görbe alá hogy lássák, fájásra mozog-e a baba.
VAjúdás közben nem kell nyomni, akkor csak azt nézik, hogy a babának jó -e a szívhangja, mert ha baj van, azonnal közbe kell avatkozni.
A fájást a doki érzi a hasadon, a szülésznő látja a hüvelynyílásodon-előbb, mint te éreznéd...
Az nst szülés előtt a 36. hét után a baba mozgásakor kell nyomni, nézik mennyire aktív. Ha nem nyomsz, akkor nem tesz oda egy jelet, hogy ott érezted a babád, de amúgy semmi más nem fog történni
1óra alatt megszületett a fiam, ennyi időt voltam a szülőszobán. Rátettek ctg-re, de abban az 1órában akkora fájásaim voltak, hogy ha akarták volna, sem tudtam volna nyomkodni semmit. Olyankor nem tud az ember máshova koncentrálni, csak a szülésre és hogy de jó lenne csak 5percet aludni, mert fárasztó.
3napos baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!