Milyen a vajudás és a fájás? Olyan mint a menstruációs gorcs, csak sokkal erősebb?
Milyen fájdalmat érez akkor a kismama? Mije fáj? Kérlek, próbáljátok megfogalmazni, mitek fájt. Egyszerre nagyon fáj, vagy csak hullámokban jon, előbb lassan, aztán egyszer csak lesz egy csúcspontja, majd megint elmúlik?
Első babás, 32 hetes kíváncsi kismama
De bunko vagy bazz...Ha segítnei nem tudsz fogd be.Amugy nyilván beirta a gyakorikerdesek keresojébe.
Sajna én nem tudok neked még válaszolni.:(
27 hetes km
A lányok nagyon jól megfogalmazták. Nekem mindig az a legrosszabb, amikor jön a kitolási szak, de még várni kell, hogy teljesen eltűnjön a méhnyak széle. Akkor már nem hullámokban jön, hanem egybefüggő a csúcspont és végtelen hosszúnak tűnik.
Azt én nem írom, hogy ha megszületik elvágták volna a fájdalmat, mert ez nálam egyáltalán nem volt így. Boldog az ember, hogyne, de még ott a fél órás varrás, majd az első nagy WC-zés és a két hét szenvedés, hogy sírás nélkül fel tudjak kelni az ágyból. De akárhogy is, mégiscsak most várjuk a férjemmel a harmadik kisbabánkat és úgy várom már most a megszületését, mintha az maga lenne a mennyország! :)
39 h
2. válaszoló!
Nagyon primitiv vagy! Nekem irod,hogy nem tudok hozzászólni?! Jobb ha tudod,hogy 5 hónapja szültem és már rengetegszer leirtam,hogy milyen a vajúdás,mert ÉN TUDOM! Te nem tudod,úgyhogy ide ne irkálj!
1. voltam.
Koszi szépen.
Az elsőnek csak annyit, hogy elolvastam az eddig talált kérdéseket, de egyik sem elégítette ki a kíváncsiságomat. Azért kérdeztem, mert nem benyomásokra vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy - ahogy a kérdésben is kiírtam - milyen a fizikai fájdalom, olyan válaszokat pedig nem találtam. Bocs, valszeg a te válaszodat nem olvastam ezek kozott, gondolom, más kérdéseknél, ahol leírtad, épp ezt írtad le, és nem azt, hogy „nagyon fáj, de elmúlik és csodálatos lesz, mikor kezedben tartod majd a babádat”. Nem ez érdekel. Hanem az, hogy fizikailag hol, hogyan érzed és milyen fájdalmat.
Kedves első, ha már annyiszor leírtad, és leszólod a másikat, amiért az még nem élte át, megkoszonném, ha nekem is újra leírnád, hogy pontosan mit is éreztél.
De koszi, a tobbiek érthetően megfogalmazták, mire is kell majd felkészüljek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!