Abbamaradhat a vajúdás pár fájás után, mitől van ez?
Este 21.30-tól fél órás majd 20 perces derékgörcseim voltak enyhe hasi fájdalommal ez 01.00 órakor abba maradt. 03.00-kor újra enyhe 15 perces mensis görcsök több,mint egy órán keresztül.Azóta igazán semmit nem érzek csak minimális összehúzódásokat,mint jóslónál.Azt olvastam létezik, hogy így kezdődik a vajúdás,de akkor ez most meddig fog tartani és mikorra várjam hogy beerősödnek a fájások.Lehet több nap is?
38+4 napos kismama
Szia!Én tegnap voltam úgy,hogy hajnal 5-től este 5-ig voltag 20 perces fájásaim.Lányom lesz.Én a fiamat szültem cirka 6 óra alatt.
Ezt nem szeretném még párszor átélni hetekig nem jó így várakozni.:(
37+2 hetes km.
Nekem a 37. hét óta vannak szinte minden nap jóslóim, néha görcsösek és rendszeresek (ma reggel voltam ctg-n, 8 perces fájásokat mutatott, a doki azt mondta, hogy lehet, hogy ma még gyerek lesz,ha 5 percesek lesznek, menjek vissza. Még 1 órát szenvedtem és azóta abbamaradt)Egyszer este 10- hajnal 4-ig rendes görcseim voltak, melyek inkább a derekamba sugároztak, de oda nagyon!egy idő után az alhasamba is. Már mindenféle jóslót produkáltam, 10 perceset, 15 perceset, csak görcsöt, csak méhkeményedést, kombináltan...a ctg mindig rendszeres fájást mutat(90-100 közöttit)
Az orvosom azt mondta, hogy ilyen jóslókkal nem csodálja, ha már elegem van, meg elfáradtam, a baba mégsem akar kibújni. Holnapra vagyok kiírva, ha még mindig nem jön, hétfőn indítja meszesedés miatt+ még mindig 2200 a méhszájam.
40+1 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!