Mikor szülök már?
Figyelt kérdés
Ez nem egy érdemleges kérdés, inkább költői, mert már nem bírom tovább úgy érzem. :D 39+4 hetes vagyok, a hasam hatalmas, feszül egész nap, nem jó se ülni, se feküdni, már szét akarok szakadni. Fájások nuku, méhszáj teljesen zárt....Nem várok semmi érdemleges választ, csak kiírtam magamból. Bocsi :D2018. júl. 29. 21:55
11/20 anonim válasza:
Mi elindultunk szülni. Első voltam :)
12/20 A kérdező kommentje:
Óóóó de jó, gyors szülést kivánok. 😊😉 Nálam még semmi.
2018. júl. 31. 05:15
13/20 anonim válasza:
Reggel 6ra meg is lett. Próbáljatok meg szeretkezni. Nekünk eddig mindháromszor bevált. Persze lehet nem az volt ami indította. Meg még délután megittam egy kis üveges tonicot.
14/20 anonim válasza:
Gratulálok a babához :) könnyü szülésed volt? Én voltam nst-n. Már enyhe fájásokat mutat remélem nálunk is beindul valami.
15/20 anonim válasza:
11 remélem már túl vagytok rajta!!!
Amugy nekem semmi jele nem volt..
Sosem volt jóslóm..
Az utolsó héten jobban vizesedtem...előtte minimálisan
Nem szallt le a hasam
40+6-on nst-n sem volt jele
40+4-en teljesen zárt méhszájam volt
8.
16/20 A kérdező kommentje:
Remélem akkor neked is hamarosan beindul. 😉😊 11-es hogy vagy? Nem mintha lenne időd meg kedved és még energiád is írni. 😁 nálam semmi, ma takarítottam egész nap, és olvastam, hogy a talpmasszázs is jó, úgyhogy a férjemnek lesz egy kis dolga ha hazaér. A szex már nem megy, fájdalmas.... 😢
2018. júl. 31. 14:33
17/20 anonim válasza:
Velünk minden rendben, pihengetünk. Nagyon ügyes baba, szépen szopizik. Pénteken mehetünk haza.
Amúgy voltak jóslóim már egy ideje és egyre nehezebben viseltem őket. De pl a nyákdugómmal nem is találkoztam, így nem is számítottam a szülésre.
18/20 A kérdező kommentje:
Na eljött a mi időnk is. Elfolyt a magzatvíz mint a niagara.... köszi, hogy írtatok és gyors szülést kívánok mindenkinek
2018. aug. 1. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!