Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor szülök már?

Mikor szülök már?

Figyelt kérdés
Ez nem egy érdemleges kérdés, inkább költői, mert már nem bírom tovább úgy érzem. :D 39+4 hetes vagyok, a hasam hatalmas, feszül egész nap, nem jó se ülni, se feküdni, már szét akarok szakadni. Fájások nuku, méhszáj teljesen zárt....Nem várok semmi érdemleges választ, csak kiírtam magamból. Bocsi :D
2018. júl. 29. 21:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi elindultunk szülni. Első voltam :)
2018. júl. 31. 02:38
 12/20 A kérdező kommentje:
Óóóó de jó, gyors szülést kivánok. 😊😉 Nálam még semmi.
2018. júl. 31. 05:15
 13/20 anonim ***** válasza:
Reggel 6ra meg is lett. Próbáljatok meg szeretkezni. Nekünk eddig mindháromszor bevált. Persze lehet nem az volt ami indította. Meg még délután megittam egy kis üveges tonicot.
2018. júl. 31. 10:03
 14/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok a babához :) könnyü szülésed volt? Én voltam nst-n. Már enyhe fájásokat mutat remélem nálunk is beindul valami.
2018. júl. 31. 12:03
 15/20 anonim ***** válasza:

11 remélem már túl vagytok rajta!!!

Amugy nekem semmi jele nem volt..

Sosem volt jóslóm..

Az utolsó héten jobban vizesedtem...előtte minimálisan

Nem szallt le a hasam

40+6-on nst-n sem volt jele

40+4-en teljesen zárt méhszájam volt

8.

2018. júl. 31. 12:26
 16/20 A kérdező kommentje:
Remélem akkor neked is hamarosan beindul. 😉😊 11-es hogy vagy? Nem mintha lenne időd meg kedved és még energiád is írni. 😁 nálam semmi, ma takarítottam egész nap, és olvastam, hogy a talpmasszázs is jó, úgyhogy a férjemnek lesz egy kis dolga ha hazaér. A szex már nem megy, fájdalmas.... 😢
2018. júl. 31. 14:33
 17/20 anonim ***** válasza:

Velünk minden rendben, pihengetünk. Nagyon ügyes baba, szépen szopizik. Pénteken mehetünk haza.

Amúgy voltak jóslóim már egy ideje és egyre nehezebben viseltem őket. De pl a nyákdugómmal nem is találkoztam, így nem is számítottam a szülésre.

2018. júl. 31. 16:04
 18/20 A kérdező kommentje:
Na eljött a mi időnk is. Elfolyt a magzatvíz mint a niagara.... köszi, hogy írtatok és gyors szülést kívánok mindenkinek
2018. aug. 1. 10:46
 19/20 anonim ***** válasza:

Gyors könnyű szülést :)

3 as

2018. aug. 1. 11:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Szurkolunk!
2018. aug. 1. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!