Nincs fogadott orvosom, tehát az éppen ügyelő orvosnál szülök majd. Mennyire gáz ha szülés után nem adok semmit az orvosnak és a szülésznőnek sem?
Egyáltalán nem gáz, ha nem fogadott egyik sem, nem adj, nem is elvaras. A testvérem fogadott orvos, szuleszno nélkül szült, ők adtak a szülésznőnek utólag, és nagyon meglepodott. Emiatt ne érezd magad kellemetlenül.
29 hkm
Nem kell nekik adni
Fogadott orvosnak kell amennyit kér
Szia, nem kell adnod. de arra készülj fel, hogy nem úgy fognak veled viselkedni, mintha fogadott orvos lenne.én is ügyeletesnel szültem.
kérdeztek kérek e fajdalomcsill?? mondom nem..(akkor még bírható állapotban voltam)
eltelt pár óra, mondom a szülesznőnek, h most mar kérnék.. erre mondja, h mindjart jön, szól az orvosnak.
jön vissza, h az orvos elment vhova...a beleegyezése nélkül nem adhat..
amire visszajött eltelt megint pár óra, erre közölték, h már elindult a baba már nem adhatnak.
Én is ügyeletesnél szültem és annyiban volt más, hogy utána már rám se néztek, nem látogattak meg a szobában a 3 nap alatt.
Mivel nem volt komplikációm a szülés közben és utána se volt gondom, így nem zavart, hogy levegő vagyok :)
Én sem adtam, de tervezem, hogy ha majd visszamegyek dolgozni és lesz pénzünk, akkor viszek be egy ajándékcsomagot a szülésznőnek. De csak azért, mert kedves volt velem. A dokit nem tudom ki volt, a szülés alatt 4 is bemutatkozott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!