Mennyit illik adni a fogadott szülésznőnek, ha programozott császár lesz?
Engem is császároztak, bár nem program volt, de úgy alakul. Mivel a szülésznôm a terhesség alatt végig sokat segített, mi odaadtuk neki, amit eredetileg terveztünk. Arról nem ô tehet, h császár lett a vége.
Elsô, nyilván amikor a kérdezô felkérte a szülésznôt, nem beszélte meg a gyerekével, h ne forduljon be... Attól a vizsgálatok alatt még sokat tud segíteni egy szülésznô, nem csak konkétan a szülésnél.
Köszönöm szépen a válaszok, igen, még azelőtt fogadtam fel, mielőtt még arra gondoltam volna, hogy nem fordul be. Ma vagyok 37+3, így már nagyon kevés az esély, hogy befordul, 38+6-nál akarnak műteni.
Igen, hozzá járunk NST-re, CTG-re, illetve a vérvételeket soron kívül megcsinálta. Azt is mondta, ha magától beindul a szülés, akkor is hívjam nyugodtan és jön, amit a műtét előtt szükséges és utána, azt is Ő fogja végezni.
7, persze, várjuk meg, HÁTHA CSODA TÖRTÉNIK és befordul, csak élhesse meg a születés csodáját... ja, vagy az oxigénhiányt. Csudiszupi lenne.
Akit császároztak, az nem látott szülésznőt? Azért csak jobb, ha olyan borotvál, teszi fel a katétert, ctg-zik, akiben megbízik az ember. Bár lehet ti minden vadidegen előtt simán szétteszitek a lábatokat, van, aki kicsit szemérmesebb, és nem megy neki olyan könnyen.
Kérdező, ha előtte is hozzá jártál, segített, én 15-20 közt adnék.
7es vagyok
Nem azt mondtam h szülje meg.De megvárhatnák h beinduljon a szülés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!