Ha nincs fogadott orvosom hogy zajlik a programozott császár? (Ikerterhesség)
Hány hetes vagy?
Ez esetben célszerű kinézni egy neked szipatikus dokit és mindig hozzá menni vissza. Ez azért is praktikus, mert ikrekkel nagyobb a komplikáció esélye, koraszülés lehetősége... Jó, ha van doki, akit esetleg be tudnak rántani hozzád, ha gond van.
Ha az elején vagy, még van időd átgondolni, mit szeretnél. Ha olyan orvost fogsz ki, aki lelkiismeretesen gondoskodik rólatok, legfeljebb a végére fogadod csak fel, esetleg a szülés után adsz egy ajándékkosarat.
Szerencsére nem minden orvos vár el 100 ezer feletti összeget.
Én is ikreket szültem, ezért eszembe sem jutott, hogy NE legyen fogadott dokim. Persze nem kötelező, meg mindenkinek saját szíve joga eldönteni, de sajnos nagy komplikációk léphetnek fel és hirtelen, ikrekkel, ezért jó ha van dokid, akit bármikor hívhatsz.
Az én dokim amúgy 80ezret kért, ugyanúgy, mit sima egyes terhességnél vagy akár császárnál. (Van doki, aki ikrek vagy császár miatt többet kér)
Szerintem amúgy nyugodtan kérdezd meg a kórházban, hogy ez hogyan zajlik, legalább ennyire megnyugodhass! Hány hetes vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!