Nincs fogadott orvosom, tehát az éppen ügyelő orvosnál szülök majd. Mennyire gáz ha szülés után nem adok semmit az orvosnak és a szülésznőnek sem?
A harmadik gyerekemet fogadott orvos nélkül, ügyeletesnél szültem, mégis ott törődtek velem a legtöbbet.
Császár volt, rettenetesen féltem, sírtam, hogy mi lesz, de a doktornő nagyon rendes volt hozzánk, egy műtős végig fogta a kezem és kedves szavakkal nyugtatott. Végül minden rendben volt.
Hálapénzt esélyem sem volt adni, (nem is terveztem) még a nevét sem tudtam meg a doktornőnek,de a mai napig hálás vagyok neki.
Nem gáz, ha nem adsz. Ezt ti döntitek el.
#11 Jajj,de jó ilyet olvasni,hogy nem csak pénzért rendesek. ☺ A császartól én is rettegtem hála égnek megúsztam. Felvágnak egy szikével bele sem merek gondolni. Én nekem minden elismerésem,akit vágnak abból felépülni és rengeteg horror sztorit olvasni.
Ugyanmar, nalunk az jart jol akinek nem volt dokija. Akinek volt, a tobbiek le se kakaltak, akinek meg nem volt, minden orvos felelos lett erte. :D
Elore meg honnan tudnak h nem adsz halapenzt, ami ugye az extra szolgaltatsert jar.... Jo tudom nem epp megfelelo kifejezes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!