Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nincs fogadott orvosom, tehát...

Nincs fogadott orvosom, tehát az éppen ügyelő orvosnál szülök majd. Mennyire gáz ha szülés után nem adok semmit az orvosnak és a szülésznőnek sem?

Figyelt kérdés
Én egyébként sem gondolom,hogy kellene adni valamit hiszen kapnak fizetést. A fizetésen kívül mi sem kapunk semmit a munkánk elvégzése miatt.
2018. máj. 5. 20:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%

A harmadik gyerekemet fogadott orvos nélkül, ügyeletesnél szültem, mégis ott törődtek velem a legtöbbet.

Császár volt, rettenetesen féltem, sírtam, hogy mi lesz, de a doktornő nagyon rendes volt hozzánk, egy műtős végig fogta a kezem és kedves szavakkal nyugtatott. Végül minden rendben volt.

Hálapénzt esélyem sem volt adni, (nem is terveztem) még a nevét sem tudtam meg a doktornőnek,de a mai napig hálás vagyok neki.

2018. máj. 5. 21:56
 12/16 anonim ***** válasza:
45%

Nem gáz, ha nem adsz. Ezt ti döntitek el.

#11 Jajj,de jó ilyet olvasni,hogy nem csak pénzért rendesek. ☺ A császartól én is rettegtem hála égnek megúsztam. Felvágnak egy szikével bele sem merek gondolni. Én nekem minden elismerésem,akit vágnak abból felépülni és rengeteg horror sztorit olvasni.

2018. máj. 5. 22:06
 13/16 anonim ***** válasza:
86%
11-es, rokonom tapasztalata ugyanez volt. Legalább három orvos foglalkozott vele az egész terhessége során, egy negyedik ügyeletesnél szült, mindegyik nagyon korrekt volt vele. Egy másik kórházban voltam gyakorlaton, ott is ugyanezt láttam, még az orvosok mondták is, hogy a "gazdátlan" szülések nyugalmasabbak.
2018. máj. 6. 05:18
 14/16 anonim ***** válasza:
3 hónapja volt csaszarom fogadott doki szülésznő nélkül a szülésznő nagyon kedves volt össze is baratkoztunk a doki is nagyon kedves volt közvetlen a folyosón jött is megnézni a babát. A szobatarsam az ottani ,sztar' dokit fogadta fel mindkettőnket többször raneztek de a fogadott doki rá rendszeresen várni kellett aláírás atkotozes stb ehhez képest nálam elintézte aki épp ott volt.
2018. máj. 6. 08:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Ugyanmar, nalunk az jart jol akinek nem volt dokija. Akinek volt, a tobbiek le se kakaltak, akinek meg nem volt, minden orvos felelos lett erte. :D

Elore meg honnan tudnak h nem adsz halapenzt, ami ugye az extra szolgaltatsert jar.... Jo tudom nem epp megfelelo kifejezes.

2018. máj. 6. 11:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Amit en lattam ,most h nem volt dokija akinel szult az bejott hozza,tobbszor is,es minden zagyvasahot mondott( tartotta. A markat) mikor 3 jott megint varratszedes ,egyeztetesre akkor a lany mondta ,h ezt fogadja el (boritek) ugy zsbre vagta ,h csak na.Szoval kedvesek es bejonnek mert varjak a penzt
2018. jún. 8. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!