Mennyi pénzt illik adni manapság fogadott orvosnak, szülésznőnek?

Általában megmondja a tarifát, ha rákérdezel. De amúgy átlagban a 10x-esét szokták kérni a havi terhesgondozásnak. A szülésznőt megkérdeztem, hogy mennyi és mondta, hogy általában a fele annak, amit a dokinak adunk (ha együtt dolgoznak, akkor tudja a doki tarifáját), de ha sokalljuk, akkor sincs gond, adjunk, amennyit gondolunk.
A dokinak 100ezret, a szülésznőnek 50ezret fizettünk.
Mindkettőt fogadtam. Dokit muszáj volt, mert körzetileg nem oda tartoztam, ahol szülni szerettem volna, a szülésznőt pedig ajánlották felfogadni. Nem bántam meg, nekem megérte azt a 150ezret.

A dokimnak a maganrendelesen 20e fizetek
En 150-et adtam 9 honapja a szulesznonek 50-et.
Most is ennyit tervezek.
11hkm

Attól függ hol szülsz.
Vidéki kórházakban kevesebb is elég.Én pl 60at adtam a dokimnak.Fogadott szülésznőm nem volt

Ez nagyban függ attól is, hogy hol szülsz (az ország melyik részén, kis vagy nagy város), ill. a dokitól is (mennyire felkapott orvos).
Pécs, idei szülés (természetes).
Orvosnak, havi terhesgondozás 9000Ft/alkalom (általában 10-est adtam). Szülés után 70ezerFt, amikor hazajöttünk a kórházból és megvizsgált, akkor adtam oda.
Szülésznőnek 40ezerFt, nagyon-nagyon meg voltam elégedve vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!