Akinek indított szülése volt, kinek lett végül császár?
Ha hétfőig nem indul be a szülés, akkor indítani fogják. Az orvos ballont vagy zselét emlegetett.
Akinek indított szülése volt, tényleg nagy százalékban császár lesz az indított szülésekből?
Nekem nem lett császár,(40+6) baratnomnek igen (37+2)Azert az se mindegy, hogy mennyivel elobb inditanak, mert a mehszaj annal erettebb. Szexeljetek sokat az segiti a mehszaj ereset konnyebb lesz a szules (a szulesznom javasolta aki az ev szulesznoje lett egyik evben annyira jo)
Engem ballonnal akartak inditani,(vegul burokrepesztessel inditottak)az a legkimeletesebb eljaras. Zselevel inditottak a masik baratnom neki se lett csaszar.(40+6napra)
1333-as méhszájjal kerültem a szülőszobára.
Oxitocinnal indították, kb 3 órával később repeszettek burkot. aztán kb 1 órával később jöttek a tolófájások, és rá úgy 2 órára toltak a műtőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!