Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyiket választanád? 38....

Melyiket választanád? 38. héten indított normál szülés, vagy a 40. -en császár?

Figyelt kérdés

Ritka eset, de tudok választani. A helyi kórházban megvárnák a terhesség végét, aztán császároznának. 3 óránként kapnám meg a babát, éjjel tápszereznék.

A másik kórház tőlünk 120 km-re van, itt két héttel korábban indítanák a szülést, de nem vágnának. A baba végig velem lehetne.

2011. máj. 24. 06:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

SZia!Normál szülést választanám.Én császáros voltam,hát nem kellemes érzés.Nem is kimondottan az utána való felépülés volt rossz,hanem az őrzőben eltöltött idő(meztelenül voltam,és egy nővér mosdatott meg alulról pár órával a műtét után-elég kiszolgáltatottnak éreztem magam:-(().

De bocsi a kérdésért:hogyan lehet,hogy az egyik kórházban engednék a sima szülést,a másikban meg azonnal császároznának?

2011. máj. 24. 06:53
 2/17 A kérdező kommentje:
Instabil fekvésű a baba, gyakorlatilag harántban van. A mi vidéki kórházunk elég maradi, nem fordítják be, pedig már tapasztalatból tudom, hogy csak egy mozdulat, olyan, mint a masszázs. Pesten találtam olyan dokit, aki megfordítja.
2011. máj. 24. 06:56
 3/17 anonim ***** válasza:

Megpróbálnám a helyedben(az én dokim is mondta anno,hogy "megigazítja",ha kell,de a kislányom nem jól illeszkedett,plusz köldökzsinór is rátekeredett-így lett 6 órás vajúdás után császár).Vesztenivalód nincsen!

első voltam

2011. máj. 24. 07:00
 4/17 A kérdező kommentje:
Én is ezen az állásponton vagyok, csak itt helyben nagyon elítélnek miatta. Pedig szerintem az sem elhanyagolható, hogy szülés után a régi elv szerint töltöd a napokat, vagy bababarát kórházban.
2011. máj. 24. 07:11
 5/17 anonim ***** válasza:
Én is a normál szülést választanám, a fő érv számomra az, hogy a baba véig veled lehet.
2011. máj. 24. 07:20
 6/17 anonim ***** válasza:
Ne a helyiekkel törőj, hanem azzal, ami nektek a legjobb!!!
2011. máj. 24. 07:21
 7/17 anonim ***** válasza:

Láttam császáros videót,háát én semmi képen nem választanám azt.

Én simán szültem 10 óra vajúdás után,de leírhatatlan érzés volt.

Azt válaszd ami neked-nektek jó.

2011. máj. 24. 09:02
 8/17 A kérdező kommentje:
Tehát szerintetek nem akkora baj, ha két héttel korábban születik e miatt a baba? Arra ugyanis nincs mód, hogy normál szülésnél is kivárjuk a 40. hetet.
2011. máj. 24. 09:09
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
A 38. héttől normál időben történő szülésnek számít, a baba már tökéletesen készen van a kinti életre. Az utolsó két hétben már csak hízik, és mivel fordítani kell, jobb, ha kisebb súllyal csinálják ezt a műveletet.
2011. máj. 24. 09:13
 10/17 anonim ***** válasza:
Nekem 38 hetesen volt a programozott császárom. Mivel tudtuk hogy ez lesz, ezért én kaptam már 34 hetesen gyógyszert, amitől a baba jobban fejlődött. 3800 grammal és 59 centivel, teljesen egészségesen született meg.
2011. máj. 24. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!