Melyiket választanád? 38. héten indított normál szülés, vagy a 40. -en császár?
Ritka eset, de tudok választani. A helyi kórházban megvárnák a terhesség végét, aztán császároznának. 3 óránként kapnám meg a babát, éjjel tápszereznék.
A másik kórház tőlünk 120 km-re van, itt két héttel korábban indítanák a szülést, de nem vágnának. A baba végig velem lehetne.
SZia!Normál szülést választanám.Én császáros voltam,hát nem kellemes érzés.Nem is kimondottan az utána való felépülés volt rossz,hanem az őrzőben eltöltött idő(meztelenül voltam,és egy nővér mosdatott meg alulról pár órával a műtét után-elég kiszolgáltatottnak éreztem magam:-(().
De bocsi a kérdésért:hogyan lehet,hogy az egyik kórházban engednék a sima szülést,a másikban meg azonnal császároznának?
Megpróbálnám a helyedben(az én dokim is mondta anno,hogy "megigazítja",ha kell,de a kislányom nem jól illeszkedett,plusz köldökzsinór is rátekeredett-így lett 6 órás vajúdás után császár).Vesztenivalód nincsen!
első voltam
Láttam császáros videót,háát én semmi képen nem választanám azt.
Én simán szültem 10 óra vajúdás után,de leírhatatlan érzés volt.
Azt válaszd ami neked-nektek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!