Melyiket választanád? 38. héten indított normál szülés, vagy a 40. -en császár?
Ritka eset, de tudok választani. A helyi kórházban megvárnák a terhesség végét, aztán császároznának. 3 óránként kapnám meg a babát, éjjel tápszereznék.
A másik kórház tőlünk 120 km-re van, itt két héttel korábban indítanák a szülést, de nem vágnának. A baba végig velem lehetne.
38. hét normál szülés.
1) Hamarabb találkozunk.
2) Császár utáni felépülés tovább tart, a szülés egy-két napját ki lehet bírni, gondolom.
1. a terhesség nem véletlenül 40 hét és nem 38.Hogy hamarabb találkoztok,az csak az anyának jó,a babának nem annyira.
2. a gyereked egészsége a tét.Ebben az esetben a legkockázatmentesebb eljárás a császár.
3. császár alatt v után még senki sem ordítozott a fájdalomtól,sima szülés alatt viszont igen.A gyors felépülés ott sem garantált.
4. a bababarát kórház klasszul hangzik,de miután a 3. nap sem alszol éjszaka(pedig más vágyad sincs,mert a vajúdásban kimerültél),mert vmelyik baba a kórteremben állandóan felordít,a pokolba kívánod az egészet.
Nem vitatkozok,csak leírtam a személyes véleményemet.
Majd írd meg h mi lett.
Köszi a választ:)
1. Ezzel nem lehet vitatkozni.
2. Ha veszélyben lenne a baba egészsége, nem ajánlotta volna az orvos ezt a megoldást. Szerinte a császár az, ami nem kockázatmentes, és adaptációs nehézséget okozhat.
3. Tudom, hogy fáj a normál szülés, már 4-et szültem. Jobban viseltem, mint a császárosok az első néhány napot.
4. Eddig mindig bababarát kórházban voltunk, én imádtam, el sem tudom képzelni, hogy ne legyen folyamatosan velem a pici. Csak most elköltöztünk, és itt nincsenek ilyen lehetőségek.
Mindettől függetlenül köszönöm az észrevételeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!