Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek indított szülése volt,...

Akinek indított szülése volt, kinek lett végül császár?

Figyelt kérdés

Ha hétfőig nem indul be a szülés, akkor indítani fogják. Az orvos ballont vagy zselét emlegetett.

Akinek indított szülése volt, tényleg nagy százalékban császár lesz az indított szülésekből?

2018. máj. 24. 15:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem lett császár. Helyette oxi be volt kötve maxon folyt és kézzel tágított,ami nem egy leányálom. Fájás szünetem nem volt. Ha így vissza gondolok horror volt az egész. Amúgy valóban nagyobb a százalék a császárra. Remélem neked kellemesebb lesz. Sok sikert. ☺
2018. máj. 24. 15:49
 2/15 anonim ***** válasza:
Oxitocinnal indították, 1,5 óra múlva burokrepesztés, 2,5 óra múlva megszületett a fiam. Semmi gond nem volt
2018. máj. 24. 15:51
 3/15 anonim ***** válasza:
Zselével indítottak. Ennek 6 óra a ható ideje .. Az első semmit nem csinált.. a második majd félidőnél kezdett hatni .. mire burkot akartak repeszteni elfolyt a magzatvíz magától . Rá 20 percre természetes úton meglett a pici .
2018. máj. 24. 15:56
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Indítottak,6 óra vajúdás után nem tágultam tovább,így császár lett
2018. máj. 24. 16:08
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Burkot repesztettek 40+4- en, mert koszos volt a magzatvíz, majd jött az oxi, 6 órán át folyatták belém, 3 szünettel, mert tachikardia lépett fel a fiamnál. A 3- nák, már toltak is a műtőbe, mert bizonytalan volt a szívhangja. Egy ujjnyira voltam nyitva hajnali negyed 3- tól kezdve.
2018. máj. 24. 16:11
 6/15 anonim ***** válasza:
Sógornőmet mindkét gyerekével indították. Az elsővel viszonylag gyorsan megvolt a második nehezebben de mindkettő természetes úton jött világra.
2018. máj. 24. 16:22
 7/15 anonim ***** válasza:
Oxival indítottak reggel fél 8 körül, utána burokrepesztés és mint ahogy előttem vki írta folyamatosan emelve a zadagot végig kaptam az oxit. Délután kettőkor már a fejünk felett lebegett a császár, mert a lányom nem akart lejebb jönni, pedig már 4 ujjnyira nyitva voltam. Ja igen, közben engem is tágítgattak kézzel is... Aztán négykor megszületett a döntés, h marad a hüvelyi szülés mert a leányzó elkezdett benyomulni a szülőcsatornába. Teszem hozzá volt hasba könyöklés meg minden, (aminek meg is lett az eredménye: vágtak, repkedtem, szakadtam) de végülis természetes úton született meg fél ötre.
2018. máj. 24. 16:52
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem indították túlhordás miatt. 6 órán át nyomták az oxit, de még csak fájásom se lett, így császár lett. Most a másodikat várom, remélem vele nem járok így.
2018. máj. 24. 17:43
 9/15 anonim ***** válasza:

Két indított szülést, egyik sem császár.

Barátnőmnek első baba, indított, császár lett.

2018. máj. 24. 18:50
 10/15 anonim ***** válasza:
#7 Jajj az a hasba könyöklés... 8 hónapra rá is fáj a bordám.
2018. máj. 24. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!