Baj ha nem szedek se homeopátiás bogyókat, se málnalevél teát nem iszok?
Figyelt kérdés
38 hetesek leszünk hétfőn, valószínűleg császár lesz, ez hétfőn fog majd eldőlni. Így gondoltam nincs értelme szedni semmit vagy van szerintetek?2008. okt. 30. 12:31
1/6 anonim válasza:
Én szedek mindent de igy sem biztos hogy használni fog!! Sokan nem szednek semmit mégis gyorsan szülnek...Ugyhogy szerintem emiatt ne aggódj! Minden jót! 38 hetes kismama
2/6 anonim válasza:
Én sem szedtem, és "csak" 7 órát vajúdtam. Amúgy első baba volt.
3/6 anonim válasza:
Én mindent szedtem és a 40. hét végén meg kellett császározni :) Ne aggódj nem baj ha nem szeded ezeket
Üdv.: 3 hós kislány anyukája
4/6 anonim válasza:
Nem szedtem semmit, simán megszültem a lányom 12 óra alatt.
Könnyű szülést neked.
5/6 anonim válasza:
Semmi gond, csak az a lenyeg, hogy ne stresszelj :D
nem tudom csaszart, vagy termeszetes szulest szeretnel, mindenesetre azt kivanom, amelyiket szeretned (mert mint irtad a csaszar nem 100%)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Természetesen természetest szülést szeretnék csak medencefekvésű a kislányom így azt mondta a doki valószínűleg császár lesz ha nem fordul meg.:( És úgy tűnik nem akar, ezért a doki szerintem majd mond egy időpontot hogy mikor lesz a császár.
2008. okt. 31. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!