Nem kaptam mindkét féle homeopátiás szert, amit ajánlottak, akkor szedhetem csak az egyiket? Ihatom mellé a málnalevél teát?
Amit kaptam: cimicifuga30ch,
Ha úgy gondoljátok, hogy kezdjem el, akkor mennyit szedjek be belőle?
Hétfőre lehet meglesz a másik is, de ha nem???
köszi:38 hetes km.
36 héttől szedhető.
Szedheted csak az egyiket is, egy nap egyszer 5 golyót.
ha megles a másik is, akkor abból is egy nap egyszer 5 golyót.
A teát ne idd mellé, mert a teában lévő menta közömbösti a homeos bogyó hatását!!
Én csak akkor szedtem, amikor már a vizsgálatkor mondta a doki, hogy ki van nyílva a külső méhszáj, haza sem menjek. Korábban szerintem felesleges.
1 napot voltam a terhespatológián, 3 óránként szedtem a bogyókat felváltva. 4 ujjnyira kitágultam fájások nélkül. Persze lehet, hogy a bogyónak semmi köze hozzá.
Köszönöm szépen!
Akkor elkezdem, mert nekem is már nyílik a külső méhszáj. :-)
Viszont a málnalevélben szerintem nincs menta...vagy rosszul tudom?
ha a bogyeszt reggel, a teát meg este innám, akkor szerintem az jó lenne...
Ne haragudj, hogy beleoffolok, de ezek a bogyók mire valók pontosan? És mi a pontos nevük? Köszönöm a segítséged!
39 h km
Szia!
-36 héttől napi 1 bögre (1 teáskanál tea, 2dl vízzel leforrázva):
málnalevél tea(gyógyszertár): segíti a méhizomzat lazulását, talán(!!!) segít, hogy kevésbé repedjen az ember gátja...(majd meglátjuk...
CUKORBETEGEK NEM IHATJÁK!!!
-37 héten 1x5 golyócska:
cimicifuga ch30: méhnyaklazító
-38 héten 1x5 golyócska:
caulophillum ch30: vajúdáskönnyítő, rövidítő
-39 héten,
ha van jósló: cimicifuga napi 1x5
ha nincs jósló:caulophillum napi 1x5
Hát hogy bejön-e azt nem tudom, Én kipróbálom, hátha segít, ártani nagyon nem lehet vele.
Nem is nagyon drága 6-700ft egy doboz, és kb 70-80db van benne, tehát elég az 1 hétre bőven.
szió
Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen a segítséget! Talán akkor még nem késő nekem sem elkezdeni. :)))
Könnyű szülést!
39 h km
Szívesen, Neked is hasonlókat kívánok!
szió
Köszi, már el is kezdtem, de a másikat azóta sem tudom beszerezni, pedig már 2 gyógyszertárban is megrendelték, de nem jön...hiánycikk.
mindegy, mostmár maradok annál amit kaptam, meg a málnalevélnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!