Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nem kaptam mindkét féle...

Nem kaptam mindkét féle homeopátiás szert, amit ajánlottak, akkor szedhetem csak az egyiket? Ihatom mellé a málnalevél teát?

Figyelt kérdés

Amit kaptam: cimicifuga30ch,

Ha úgy gondoljátok, hogy kezdjem el, akkor mennyit szedjek be belőle?

Hétfőre lehet meglesz a másik is, de ha nem???

köszi:38 hetes km.

2010. júl. 30. 17:51
 1/9 anonim ***** válasza:

36 héttől szedhető.

Szedheted csak az egyiket is, egy nap egyszer 5 golyót.

ha megles a másik is, akkor abból is egy nap egyszer 5 golyót.

A teát ne idd mellé, mert a teában lévő menta közömbösti a homeos bogyó hatását!!

2010. júl. 30. 17:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Én csak akkor szedtem, amikor már a vizsgálatkor mondta a doki, hogy ki van nyílva a külső méhszáj, haza sem menjek. Korábban szerintem felesleges.

1 napot voltam a terhespatológián, 3 óránként szedtem a bogyókat felváltva. 4 ujjnyira kitágultam fájások nélkül. Persze lehet, hogy a bogyónak semmi köze hozzá.

2010. júl. 30. 18:00
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Akkor elkezdem, mert nekem is már nyílik a külső méhszáj. :-)

Viszont a málnalevélben szerintem nincs menta...vagy rosszul tudom?

ha a bogyeszt reggel, a teát meg este innám, akkor szerintem az jó lenne...

2010. júl. 30. 18:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, hogy beleoffolok, de ezek a bogyók mire valók pontosan? És mi a pontos nevük? Köszönöm a segítséged!

39 h km

2010. júl. 30. 18:55
 5/9 A kérdező kommentje:

Szia!

-36 héttől napi 1 bögre (1 teáskanál tea, 2dl vízzel leforrázva):

málnalevél tea(gyógyszertár): segíti a méhizomzat lazulását, talán(!!!) segít, hogy kevésbé repedjen az ember gátja...(majd meglátjuk...

CUKORBETEGEK NEM IHATJÁK!!!

-37 héten 1x5 golyócska:

cimicifuga ch30: méhnyaklazító

-38 héten 1x5 golyócska:

caulophillum ch30: vajúdáskönnyítő, rövidítő

-39 héten,

ha van jósló: cimicifuga napi 1x5

ha nincs jósló:caulophillum napi 1x5

Hát hogy bejön-e azt nem tudom, Én kipróbálom, hátha segít, ártani nagyon nem lehet vele.

Nem is nagyon drága 6-700ft egy doboz, és kb 70-80db van benne, tehát elég az 1 hétre bőven.

szió

2010. júl. 30. 19:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen a segítséget! Talán akkor még nem késő nekem sem elkezdeni. :)))

Könnyű szülést!

39 h km

2010. júl. 30. 20:01
 7/9 A kérdező kommentje:

Szívesen, Neked is hasonlókat kívánok!

szió

2010. júl. 30. 21:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Mindhárom homeós szert alkalmazhatod a 37. héttől! A Szent István Kórház szülész-nőgyógyásza valamint szülésznője által mondottakat írom!!! A málnalevél tea az málnalevélből van, nincs benne menta... És igen, külön-külön is használhatod őket, de együtt a leghatékonyabb.
2010. aug. 2. 16:35
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi, már el is kezdtem, de a másikat azóta sem tudom beszerezni, pedig már 2 gyógyszertárban is megrendelték, de nem jön...hiánycikk.

mindegy, mostmár maradok annál amit kaptam, meg a málnalevélnél.

2010. aug. 2. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!