36. hetes terhes vagyok, most szeretném elkezdeni a szülésre való felkészülést homeopátiás bogyókkal és málnalevél tea ivással. Hogyan kell ezeket adagolni?
Málnalevél teáról rengeteg kérdést olvashatsz itt a fórumon. Keress rá. Patikában lehet kapni, tök olcsó. Rá van írva az adagolás. A homeóról pedig felvilágosít a patikus is.
40+1km
Szia! Én is azt hittem, hogy majd a homeopátiás szerekről fel fognak világosítani a patikában, de nem. Sőt mikor bementem és mondtam mit kérek és mire csak lestek mint borjú az új kapura. Szerintem ne kísérletezz a kerti málna levéllel, a patikában lehet kapni szárítottat, 200Ft körül van egy csomag. A homeósbogyókat én innen szedtem össze: [link]
Remélem neked használni fog! Szép, könnyű és gyors szülést!
4 hós baba anyukája
Szia!
Nekem is azt mondta a szülésznőm,h 36. héten kezdjem,de a doki előrébb hozta a szülés időpontját így 35+4 naposan kezdtük!
Cimicifuga ch15,caulophyllum ch15-öt kell szednem!Egyik nap egyikből 5-öt,másik nap másikból 5 bogyót!
És vasárnap lesz az eredeti időpont,és még mindig egyben vagyunk!
39+3 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!