Szült vki homeopátiás szerekkel, málnalevélteával?
Én szülés előtt szedtem homeopátiás szeret napi 5bogyócskát és napi 2csésze málnalevél teát ittam.
A 40. héten mikor mentem rutin vizsgálatra már 2ujjnyira ki voltam tágulva (fájás nélkül) és felküldtek a szülőszobába és burokrepesztéstől számítva 3óra múlva meglett az 1. kisbabám. Szerintetek a homeos cuccoktól és a málnalevélteától volt, vagy anélkül is gyors lett volna?
En a 36. hettol szedtem a bogyokat, ittam a malnalevel teat.
40+4. napon meg 2000 volt a mehszaj, semmi jele szules beindulasanak. 40+5 napon hajnalban magzatviz szivargas kezdodott. Reggel 6-ra ertunk a korhazba, 8:50-re lett meg a kisfiam. Minden kulonosebb beavatkozas, gatmetszes nelkul.
Lehet, hogy a homeopatia is kozre jatszott a gyors szulesben, de szerintem ez alkati kerdes is.
Alkati, genetikai kérdés hogy szülsz. Szerintem.
Én szedtem mindent, de túlhordtam, indították, nem tágultam. Úgyhogy következőre mindent a természetre bízok, nem fog érdekelni sem a málnalevél tea, sem a homeopátia.
Bocs az OFF-ért nézzétek el nekem:).
Mi volt a neve a homeós bogyóknak amit szedtél Kedves Kérdező?És hányadik héttől?Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!