Lányok Nektek segítette a gyorsabb táguulást, gyorsabb szülést a homeopátiás bogyók szedése?
Nekem 7 óra volt vajúdással együtt. 7-kor bementem, zárva voltam még, 10-től már erősödtek a fájások burokrepi után, nagyon-nagyon nehezen tágultam, és terhesség alatt se tágult a medencém és a csontjaim sem. 14 órakor megszületett a kislányom. Semmi homeósat nem szedtem. De!
Jött aznap este egy lány, ő szedte a homeós bogyikat, bejött, semmi különös fájás, jól elvolt, 3 órán belül megvolt a bébije. Szintén gátvédelemmel. Én meg repedtem, vágtak, stb.
Homeós bogyókat szedtem a 36. héttől, 12 órát vajúdtam, nem tágultam, császároztak :(
De próbáld ki, azzal nem veszítesz, csak jó erősen higgy benne.
nekem nem tudom mi segített, de a lényegi rész 3,5 óra volt, ebből a kitolás 20-30perc. (sokkal előbb kezdődött a "program", mert elfolyt a magzatvíz, és sokáig csak jóséó fájások voltak -ez kis híján plusz 1 nap!.)
ami hozzátehetett a sikerhez: gátmasszázs 36.héttől, málnalevéltea, intimtorna, homeopátia, stabil háttér.
gátmetszés, repedés nélkül született meg lánykám, csodás élmény volt!
Persze hogy a dokik szerint sz.rt sem érnek- mivel ők csak a GYÓGYSZEREKBEN hisznek!!
De TE mindenképpen a homeopatiaban higgyél!
én mindkétszer 36.héttől ahogy elő volt írva szedtem őket- 1.babám 3óra alatt lett meg, a második: berétünk a kórházba, megvizsgáltak, kaptam beöntést - végeztem, szülőszobába bementem - itt éreztem az első fájást- és 43perc mulva a hasamon volt a baba!
Használd nyugodtan- ártani egyláltalán nem árt- viszont az esetek nagyrészében igenis segít!
Egy barátnőm első gyerekénél nem szedett homeopátiát- 14órás iszonyatos vajúdás és fájás árán lett meg a babája- a másodiknál szedett, 3órás vajúdás, ahol végig beszélgettünk- 2nyomás és meg is volt a baba! Készül a harmadikra csakis HPvel! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!