Milyen homeopatias bogyok jok szüles elött a malnalevel tea melle, hogy könnyebb legyen/es gyorsabb/ a szüles ill. tagulas?
Caulophyllum, Cimicifuga, Arnica!
Az utolsó 2 hétben javasolt, méhnyak tágulást segíti, felkészíti a méhizomzatot szülésre!Az Arnica pedig csökkenti a vérzést é gyorsítja a sebgyógyulást!
Van egy kis füzet homeós szerekről terhesség alatt, szüléshez és szoptatáshoz!Kék és egy baba van az elején!Kérje mindenki a patikákban!Ebben még az is benne van,hogy mitől mehet el a tej és mit kell rá szedni!Mást ha kimerültség,hideg vagy nedvesség hatására,fájdalom,megfelelési vágy,gyász,féltékenység,hirtelen düh váltja ki a tej csökkenését!Érdeklődj a gyógyszerésztől,biztos lesz,mert patikában dolgozom és ez egy országos kiadvány!Olvasd el,nagyon jó!
Én a 36. héttől szedtem.
Arnica ch9 napi 1x5 golyó
Caulophillum ch5 napi 1x5 golyó
cimicifuga ch5 3 napontaa 5 golyó
Málnalevéltea napi 2x2 bögre
Szülésznőm javaslatára kellett így szednem.
este 11 kor elment a magzatvízem és éjfél után 18 percre megszületett a kisfiam. egy varratom volt!
nekem sokat segített!
Ártani nem ártasz vele ha szeded!
egyiket délelőtt másikat délután, a harmadikat meg este
a málnalevélteát meg közte ittam meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!